EXCLUSIV Caracterizarea secretarului de stat Barac făcută judecătorului Cătălin Şerban

EXCLUSIV Caracterizarea secretarului de stat Barac făcută judecătorului Cătălin Şerban

14
DISTRIBUIȚI

Judecătorul Nicolae Cătălin Şerban, vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara ridicat de DNA pentru o şpagă de 50.000 euro, este la cel de al doilea mandat în această funcţie, chiar dacă nu are decât 35 de ani. Este în magistratură de 13 ani şi în urmă cu şase ani a avansat de la Tribunalul Caraş Severin la Curtea de Apel Timişoara, la secţia comercială. Primul mandat de vicepreşedinte l-a avut sub conducerea Lidiei Barac, acum suspendată din funcţia de preşedinte al CAT pentru că este secretar de stat în Ministerul Justiţiei. Cel de-al doilea mandat de vicepreşedinte l-a obţinut, anul trecut, candidând de unul singur pentru această funcţie. În interiorul Curţii de Apel Timişoara, judecătorul Cătălin Şerban era văzut ca omul Lidiei Barac, care este originară tot din Caraş Severin.

În exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, Lidia Barac a negat că ar fi protectorul   lui Şerban, însă a susţinut că „este un judecător tânăr, care avea mari perspective în sistemul judiciar.


A fost cu adevărat un vicepreşedinte în timpul când mi-am exercitat cu adevărat primul mandat de preşedinte al Curţii de Apell Timişoara. Am înţeles că la interviul pentru al doilea mandat susţinut la Institutul Naţional al Magistraturii a obţinut o notă foarte mare pe planul de management – 9,70. Acest lucru nu poate fi decât un motiv de mândrie. La momentul în care a venit la curte de la tribunal, judecătorul Şerban a făcut o impresie foarte bună . Din întreaga evoluţie a acestui domn judecător nu exista nici un semn de întrebare în ce priveşte integritatea sa. Avea idei centrate pe profesionalism şi integritate. Sunt şocată de când am auzit de aceste acuzaţii în privinţa domniei sale. Nu pot înţelege cum un judector cu asemenea perspective profesionale îşi poate risca activitatea profesională şi viaţa. Are doi copiii mici, o soţie care este avocat. Este incredibil. Repet. Nu-mi vine să cred. Cred că ar trebui să ne uităm mai atent la criteriile de accedere în funcţiile de conducere, apropo de experienţa pe care trebuie să o ai. CÂnd aveam vârsta judecătorului Şerban eram la Judecătoria Reşiţa şi nu mă gândeam că o să ajung prea repede la curtea de apel. Între timp s-a schimbat legislaţia, iar termenele au fost micşorate. „.

14 COMENTARII

  1. A AJUNS VICEPRESEDINTE PE SPAGA CUM A AJUNS SI NEVASTASA NOTAR PUBLIC ,UN EXAMEN DE TOT RAHATU SMENUIT PE FATA ASTA POATE S A O CONFIRME ORICE CANDIDAT CORECT, CARE A PARTICIPAT LA EXAMEN DE PRIMIRE IN PROFESIE .AR TREBUII DESCHISA O ANCHETA IN ACEST SENS DE CATRE DNA.

  2. Doamna Barac si dl. Serban au fost mai mult decat apropiati, o buna bucata de vreme. Nu e nimic nou, in asta. O stie tot Dicasterialul. Asa ca, se ne mai lasa dna Barac cu povestile, caracterizarea si socul asta…

  3. draghe Maria !
    adica vrei sa zici ca shpagaru de vicepresedinte i-o…tragea lu’ baba barac ?
    pare-se ca asha este. o zice si dom’ gruneantz avocatu’ shef!

  4. Sefu! Doar stii bine ca tot poporul din lumea justitiei timisene vorbeste ca d-nul Serban este omul d-nei Barac. Adica aceasta doamna l-a propulsat si sustinut pe Serban. Acum este normal sa nu recunoasca. Este evident ca atunci cand unul din sistem pica, toti ii intorc spatele.

  5. D-nul SORIN , nu te simti cat de prost ai ramas in continuare? Pt tine toata lumea a intrat in sistem pe pile. Tu nu cumva esti bolnav? de cap , fireste.

  6. ce e asa de greu de priceput?la 35 de ani a ajuns unde e tocmai pt ca era in relatia cu dna barac.acum ca era ruda doamnei sau altceva…tot dicasterialul o stia…iar dl sorin are cam dreptate…un avocat fara prea multe cunostinte juridice ajunsa peste noapte notar…si tot nu le-a ajuns…chiar ar fi interesant de cercetat si schimbarea din avocatura in notariat….

  7. Ca bine zici, Anonimus.
    Numai ca la Curtea de Apel Timisoara nu-i singular acest trio….Eu pe vreo trei de la CIVILA i-as bate cu oua crude in sala de sedinta ,incepind cu domnisoara…. Niste mizerabili de cea mai joasa speta . Dealtfel cu un tupeu „suveran” care te nauceste si in sala de sedinta si in fata condicii….

  8. deci sunteti de acord ca baiatu’ giudecatoru i-o tragea intre chicere lu hoasca batrana de barac ?
    pai se cam leaga toate. atunci sash deie demisia si hoasca batrana ca shasha trebe sa merje la penzie. urata dreacu !

  9. doresc sa fiu contactat de avocata si anonimus eu sint un caz tras pe sfoara de mai marii zilei cu ajutorul instantei.curtea de apel timis.contactatima:walterperreira@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.