EXCLUSIV De ce nu a primit DNA motivările sentinţelor de la CAT...

EXCLUSIV De ce nu a primit DNA motivările sentinţelor de la CAT pentru care s-a dat şpagă

2
DISTRIBUIȚI

Investigaţiile DNA în dosarul de corupţie în care fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, a fost arestat pentru o şpagă de 50.000 euro continuă. Banii erau pentru două sentinţe date deja de CAT în cazul a două recursuri legate de falimentul Moldomin, sentinţe care respingeau cererile Finanţelor Publice de stopare a vânzării activelor şi schimbarea lichidatorului judiciar. DNA a trimis Curţii de Apel Timişoara o adresă prin care solicită să i se comunice motivările completului de recurs în cele două dosare. Cererea procurorilor anticorupţie a rămas în acest stadiu deocamdată pentru că judecătorii au, conform legislaţiei în vigoare, 30 de zile pentru a motiva, iar până acum acest lucru nu s-a întâmplat.


Deciziile CAT au fost date în 5 martie. Conform anchetatorilor, unul din telefoanele date de Cătălin Şerban pedelistului Iosif Chişărău, pentru a se interesa când vine cu banii, a fost dat când era în locuinţa judecătoarei Buta Anca Cristina, membră a completului care a judecat cele două recursuri.

După ce CSM a decis suspendarea lui Cătălin Şerban din funcţia de judecător şi vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, astăzi s-a decis ca atribuţiile acestuia să fie preluate de cel de al doilea vicepreşedinte al acestei instanţei, Florin Dogaru.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.