EXCLUSIV Judecătorului Şerban şi soţiei le era frică să nu ia „ţeapă”...

EXCLUSIV Judecătorului Şerban şi soţiei le era frică să nu ia „ţeapă” cu cei 50.000 euro. Vezi conexiunile cu liderul PD-L Frunzăverde

8
DISTRIBUIȚI

Dosarul şpăgii de 50.000 euro, în care vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara Cătălin Şerban a fost reţinut de DNA, este unul extrem de complex, care anunţă noi surprize. Anchetatorii au monitorizat cu atenţie toate mişcările suspecţilor, iar primul flagrant nu a fost cel de la Timişoara de miercuri seara, ci unul realizat, în jurul orei 16,30, pe DN 57, în localitatea cărăşeană Nicolinţ. Atunci a fost oprit autovehicolul în care erau trei persoane – comisarul  Nicolae Sava, şeful Poliţiei Moldova Nouă, o femeie şi cel care trebuia să ducă banii judecătorului Şerban – consilierul judeţean PD-L Iacob Chişărău.  Poliţistul a încercat să inpresioneze fluturând legitimaţia de serviciu, dar s-a trezit alături de ceilalţi doi încătuşat şi pus la pământ.


În maşină au fost găsiţi şi cei 50.000 euro, şpaga pentru judecătorul Şerban, fost judecătăr la Tribunalul Caraş Severin. Sava şi Chişărău sunt prieteni buni, fiind oamenii liderului PD-L Sorin Frunzăverde. Chişărău este secretar al PD-L Caraş Severin şi vicepreşedinte al PD-L Moldova Nouă. Comisarul Sava este unul dintre puţinii şefi de Poliţie din Caraş Severin care nu a fost mişcat de pe funcţie în ultimii patru ani. Anul trecut, Sava a vrut de două ori să ajungă şeful DGA Caraş Severin, dar a picat examenul cu toată susţinerea de care a beneficiat din partea lui Sorin Frunzăverde.

Atât comisarul Sava, cât şi pedelistul Chişărău au fost de acord să colaboreze cu DNA pentru a beneficia de reducerea pedepselor. În această situaţie, Chişărău s-a dus să ducă mai departe banii judecătorului şi soţiei sale, care au fost monitorizaţi intens. Cătălin şi Ramona Şerban au aşteptat cu nerăbdarea sosirea curierului cu banii în zona Iulius Mall. O interceptare ambientală a fost surprinsă o discuţie între cei doi, în care notăriţa îi spunea soţului că îi este frică de faptul că nu va mai veni Chişărău cu banii şi-şi vor lua ţeapă. De altfel, vicepreşedintele CAT a fost supărat că nu a primit 60.000 euro cum a solicitat şi doar 50.000, făcându-şi planul ca, dacă va mai veni Chişărău cu alte intervenţii pentru rezolvarea unor dosare, să-l taxeze suplimentar.

8 COMENTARII

 1. Asta-i tara,ce va mai mirati ? „Prostii” trag ,din greu, sa poata trai de pe o zi pe alta ,iar EI nu mai stiu cum sa cheltuie ceea ce pot fura sau insela .Pana cand ? treziti-va romani !Zi de zi PRESA ( o parte a presei) vine cu dezvaluiri socante ,dar cine aude ?Felicitari presalert !

 2. felicitari domnule dragos , putina lume stie de flagrantul de la nicolint . verificati daca se confirma faptul ca , comisarul sava, mare sef de politie, a fost oprit la nicolint in timp ce cara spaga la timisoara , chiar cu masina politiei moldova noua , cu numere de MAI.Si daca faceti sapaturi jurnalistice mai amanuntite , o sa descoperiti multe ilegalitati facute de sava , mare comandant de politie si care crede ca va ramane cdt pana la adanci batranete.

 3. Bai fratilor , Sava asta, marele sef de politie, ne uimeste de pe o zi pe alta. Domnilor de la DNA …. probabil ca nu stiti despre spagile pe care le ia Sava de la Chisarau, probabil ca nu stiti nici despre cum produce Sava bani pe banda rulanta cu Florica si cu Bodea („REGII FIERULUI VECHI” din Moldova Noua, ca acum avem numai „Regi”)si probabil ca nu stiti nici ca Sava „lucreaza” cu tigari aduse din Serbia de cumnatul lui pe la Socol. Eu zic sa va faceti temele cum trebuie. Si atunci o sa constatati ca Sava este cel mai mare mafiot din zona Moldova Noua. Din umilul lui salariu de bugetar, a reusit sa isi cumpere doua autoturisme de teren HUNDAY TUCSON, un ROVER 75, un VW GOLF 5, si ca si cum nu ar fi de ajuns, se foloseste in interes personal si de masina institutiei pe care o conduce. Basca a mai facut si vreo doua accidente si a plecat de la locul faptei, musamalizand totul. Informatiile de mai sus pot fi verificate, trebuie doar sa existe vointa din partea institutiilor abilitate.
  Voi reveni :))

 4. Nu vom mai vota cu Ciuhandu si BODO!!

  Nici cu PNTCD !!

  Nici cu PDL care au facut aceasta lege a asigurarilor prost !!

  Trebuia obligati asiguratorii sa raporteze la primarie !!

  Nici cu USL care au votat si ei legea si au un viceprimar, Grindeanu de la PSD !!!

  Jos Bodo, Ciuhandu, Basescu – care a semnat legea, jos TOATE partidele actuale si la puscarie cu ei toti !!!

 5. avem și noi oștire de prezentat de dumneavoastră cum să o primiti de la mine e legată de așa zisele disponbilizări făcute la caraș severin de fostul șef mru actoalmente secretar la fostul ijpf caraș severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.