EXCLUSIV Notarul Ramona Şerban, soţia vicepreşedintelui CAT, pusă oficial sub acuzare. Vezi...

EXCLUSIV Notarul Ramona Şerban, soţia vicepreşedintelui CAT, pusă oficial sub acuzare. Vezi ce infracţiune surpriză i-a reţinut DNA

7
DISTRIBUIȚI

Ancheta DNA în dosarul în care vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, a fost arestat pentru un trafic de influenţă de 50.000 euro pentru două sentinţe în dosarul de faliment al Moldomin continuă. Astăzi, a fost audiată de procurorii anticoruţie soţia judecătorului – notarul Ramona Şerban. Aceasta a fost împreună cu soţul la mall ca să-l aştepte pe Chişărău care urma să vină cu şpaga de 50.000 euro. O înregistrare ambientală a surprins o discuţie purtată de soţi în care Ramona  Şerban spunea că-i este frică să nu ia „ţeapă” şi consilierul PD-L să nu mai vină cu banii.


După întâlnirea de la mall, Ramona Şerban a fost cea care a mers cu Chişărău la biroul său notarial şi în permanenţă a vorbit despre „acte”. Procurorii susţin că în realitate nu a existat nici o discuţie despre întocmirea vreunui act la biroul notarial. Ulterior întâlnirii, a doua zi, plicul în care erau cei 50.000 de euro au fost găsiţi în biroul notarial. Procurorii DNA i-au dat drumul să plece Ramonei Şerban în seara în care a fost ridicată împreună cu soţul ei, iar a doua zi aceasta s-a internat în spital, acuzând o cădere nervoasă pe fond de stres. În urma audierilor de astăzi de la sediul DNA, Ramona Şerban a fost pusă oficial sub acuzare pentru complicitate la trafic de influenţă, dar şi pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Cea de a doua acuzaţie este una surprinzătoare, nefiind exclus ca în următoarele zile şi împotriva judecătorului Şerban să fie începută urmărirea penală pentru această infracţiune.

7 COMENTARII

  1. Este prea putin. Sa stea un ofiter DIICOT in fiecare zi sa vada cum grefierii sau avocatii au multa treaba la apusul soarelui. Se cara si se impart sacose. Cica nu-i vede nimeni.

  2. Stie cineva cum s-au judecat la instantele de la TIMISOARA peste aprox. 70 de procese in care familia Kosa si-a aparat cu vehementa bunurile familiei bunicilor si parintilor sa nu ajunga in mana camatarilor nemti Bitto Paul tata si fiu.
    Stie cineva ca numai 4 dintre judecatorii de la Timisoara care s-au pronuntat in aceste nenumarate procese, au infaptuit o judecata dreapta in noianul de Contestatii la executare silita .
    Cati mai sunt de numarat din cealalta categorie a magistratilor corupti care s-au imbuibat din banii si averea familiei Kosa care a ajuns in mainile camatarilor Bitto, a avocatei Lucia Novacescu si a executorului Matei Sorin Romeo/
    Stie cineva ca fratele meu s-a sinucis la numai 42 de ani cand a realizat ca a fost indus in eroare sa incheie acest nefast contract de imprumut cu camatarul Bitto Paul din Lugoj, contract prin care de fapt acesta urmarea sa dobandeasca toata averea familiei Kosa/
    Stiti ca acest criminal ordinar al fratelui meu a reusit cu ajutorul justitiei de la Timisoara, sa duca pana la capat tot raul pe care si l-a propus.
    Fratele meu a ajuns in mormant iar munca bunicilor si parintilor mei a fost faramitzata pana la ultimul banut de catre camatarii Bitto.
    Stiti ca solutiile nedrepte si injuste au fost pronuntate de magistrati cu nume grele ca; Zorina Claudia Horwath ,
    Danut Diaconescu, s.a
    Ma intreb citi bani le-au putut lipsi la cei care s-au implicat atat de nedrept in aceste procese/ – judecatori, avocati , executor judecatoresc, grefieri-, oare tocmai acea parte din averea copiilor orfani ai fratelui meu era partea care-i face bogati si multumiti pe viata/
    Daca da, atunci asa sa le ajute D-zeu , sa fie fericiti….
    Asa a ajuns saraca dreptate, nenorocita la Timisoara pe mainile unuia si a altuia care-si bat joc de actul de justitie si de justitiabilii care cersesc pe la ”anvoane” dreptatea lor si care nu au bani sa si-o si cumpere.
    Traiti vremuri rele si grele in Romania, indeosebi la Timisoara. Pacat ca exista si multi oameni cinstiti si de caracter in Banatul cu care ma mandresc ,si in care m-am nascut si eu.

    • Si eu am intrat pe mainile care te imping spre sinucidere ale avocatei novacescu lucia si ale complicelui ei matei romeo . Daca mai sint si altii si au probe sa le depuna la parchet. Justitia si parchetul incep sa se miste Eu am ales sa lupt.

  3. avocatul diavolului Lucia Novacescu, este si avocatul italienilor care cumpara zona 0 a Timisoarei si calca pe „cadavre”. Mihai, oare astia nu au ac la cojoc?
    Romanul.

  4. Si eu am intrat pe mainile avocatei novacescu lucia si ale complicelui ei matei romeo . Daca mai sint si altii si au probe sa le depuna la parchet. Justitia si parchetul incep sa se miste Eu am ales sa lupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.