EXCLUSIV Ponta despre transferul lui Frunzăverde: „În Caraş Severin, dintr-un judeţ portocaliu,...

EXCLUSIV Ponta despre transferul lui Frunzăverde: „În Caraş Severin, dintr-un judeţ portocaliu, l-am făcut integral USL”

7
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD, Victor Ponta, a salutat, într-o declaraţie, pentru PRESSALERT.ro plecarea lui Sorin Frunzăverde de la PD-L la PNL.


Social democratul a spus că nu vede nici o problemă în declaraţiile lui Frunzăverde legate de viitorul USL şi că alianţa va rezista în următorii ani. „Sâmbătă, voi fi la Reşiţa, ca să asist la intrarea primarului Stepanescu în PSD. Astfel, în Caraş Severin, dintr-un judeţ portocaliu, l-am făcut integral USL. Deci nu e nici o problemă”, a susţinut Victor Ponta.

7 COMENTARII

  1. Victor Ponta nu intelege un lucru elementar,sunt mii d e romani care nu se dezic pe principiile ce le guverneaza viata,unul dintre acestea fiind si acela precum ca un om cu demnitate nu poate avea nici o relatie cu contrabandistii si asasinii PDL ai teroristului international Traian Basescu,asa cum este si Frunzaverde Sorin.Pana acum nu am fi votat niciodata cu „partidul „in care este contrabandistul Frunzaverde.Pe intelesul lui Ponta ,daca acum frunzaverde este in USL,USL nu mai poate fi votat.Punct.

  2. Stiti ce mi se pare penibil? Luni cine il improsca cu laturi pe Frunzaverde era considerat de treaba si luptator anti-mafia portocalie. Azi cine il injura e considerat basist infect. Penibil !!! Unde e coloana vertebrala?

  3. iar va joaca un dobitoc ca Basescu, imposibil ca Frunzaverde sa nu fie arestat la cat a furat! totul este o capcana…USL nu a castigat nimic cu acest ordinar de Frunzaverde, doar a pierdut increderea unor cetateni si automat voturi,
    P.S. eu am asteptat alegerile pentru a veni USL si sa-l vad odata arestat pe acest Frunzaverde! deci voi vota un partid care va trage la raspundere toti hotii din tara asta nicidecum unul care sa infrateste cu hotii PDL-isti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.