Fetiţă de 12 ani – ziua cerşetoare, noaptea prostituată

Fetiţă de 12 ani – ziua cerşetoare, noaptea prostituată

4
DISTRIBUIȚI

Ziua cerşea prin intersecţiile din Timişoara, iar noaptea era trimisă să se prostitueze – aceasta era viaţa unei fetiţe de 12 ani, exploatată alături de alte tinere de o grupare anihilată în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată”.


Olga s-a „măritat” cu un tânăr după ce părinţii şi-au dat acordul şi au lăsat-o în oraşul de pe malurile Begăi, plecând în Covasna. Traficanţii – doi bărbaţi şi o femeie – erau cei care-i stabileau, în realitate, programul fetei de 12 ani. Traficanţii aveau ca zonă de acoperire Calea Aradului şi Calea Torontalului Tinerele trimise la „produs” erau în permanenţă supravegheate şi terorizate ca să le aducă traficanţilor bani. O parte din sumele obţinute erau trimise de cea care avea ca misiune  monitorizarea tinerelor concubinului ei care este în puşcărie. În această dimineaţă, poliţiştii au descins în clădirea unde proxeneţii şi o parte din victime trăiau în condiţii mizere. La această audiere, ancheta DIICOT este în plină desfăşurare.

4 COMENTARII

  1. Senzational! Felicitari pentru aceasta activitate nemaipomenita cu boschetarii din Timisoara! Doar atat puteti mai amaratilor? Boii astia de militieni care iau o galeata de bani se ocupa de boschetari. Probabil ca s-au cheltuit si o gramada de bani pentru „documentare”, nu? Bani grei platiti informatorilor? Sper ca sesizarea sa vina din partea Politiei Locale..sunt singurii care mai muncesc ceva in orasul nostru! S-au gasit si probe din tomberoanele unde dormeau boschetii? Bine ca mai iesiti si voi pe sticla! Nesimtitilor de la BCCO, nu trebuia sa va laudati cu umbra asta asta de actiune, sunteti BOSCHETARII POLITIEI TIMISENE..dar daca nu e alta activitate?! Buna-i si asta ce sa faci!!!

  2. Mai Pardalian, tigan imputit, prieten cu politistii comunitari, iti vine randul curand, si o sa mai scrii tu de senzational:))))
    Tigan imputit, te ia si pe crima organizata, de care te caci pe tine :)))))))

  3. Bravo politistilor care au intrerupt suferinta unor fiinte fragede!
    Noroc ca mai lucreaza cineva in politia asta.
    intradevar, SENZATIONAL, cand politia isi face treaba, cei mai tari sunt de la BCCO!!!

  4. Esti SENZATIONAL de idiot!Nici o fiinta umana nu ar trebui sa treaca prin ce a trecut fetita aia de 12 ani! Tu SENZATIONALULE,ce faceai cand aveai 12 ani?Arata-ti sfecla maine si spune-ti parerea, in fata oamenilor care au lucrat la cazul asta.Uite ca daca nu au fost reprezentantii altor „organe”care sa se coboare la un asa nivel,cineva a inteles ca nu poti trece pe langa o fapta strigatoare la cer si sa te faci ca nu vezi.Prietenii tai cu atributii „istorice”,mult prea importante pentru muritorii de rand se fac ca nu vad doar sunt „ditamai” politistii nu in slujba cetatenilor ci a bugetului local,al pri-marelui si altor mari alesi.Macar daca ar avea minte si suflet.(or fi si mici exceptii dar ,din pacate doar intaresc regula.DATI-AR D-ZEU M…,PARDON, MINTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.