Frunzăverde a plecat din PD-L pentru că nu mai poate vorbi liniştit...

Frunzăverde a plecat din PD-L pentru că nu mai poate vorbi liniştit la telefon

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Frunzăverde a explicat, astăzi, motivele pentru care a decis să părăsească PD-L şi să intre în PNL – haosul legislativ, vrajba politică şi statul poliţienesc. „Cred că putem construi prin dialog o Românie normală care să iasă din sărăcie care să renunţe la starea de stat poliţienesc care sufocă antreprenorial orice iniţiativă. Ne e frică să vorbim la telefon.


Nu cred că tot ceea ce v-am spus mai poate fi rezolvat din interiorul PDL. (…)Nici la telefon nu mai putem vorbi. În permanenţă ne punem problema dacă nu suntem ascultaţi şi ambiental. Nu mă refer la presă acum”. Cu toate acestea, Frunzăverde a negat că plecarea sa ar avea legătură cu vreun dosar penal sau cu investigaţiile DNA legate de şpaga dată în falimentul Moldomin.

Frunzăverde a acuzat centralizarea excesivă a resurselor bugetare, susţinând că nici în ultimii ani din guvernarea Văcăroiu nu s-a decis de la Bucureşti atât de mult ca în guvernarea PD-L. Asigurând că „nu este o preocupare a mea destructurarea PD-L, dar din punct de vedere al principiilor mele nu mai există concordanţă”, Frunzăverde a susţinut că „USL este o construcţie conjuncturală”. Fostul pedelist a anunţat că săptămâna viitoare se va înscrie, oficial, în PNL.

 

1 COMENTARIU

  1. felicitari DNA ca a bagat frica in asemenea hoti! sper ca sa-l arestati cat mai curand impreuna cu toti hotii din PDL in frunte cu Basescu! DNA sper sa invatati meserie pe asemenea sarlatani iar adevarata lucrare sa fie Basescu! in felul acesta DNA veti ajunge pe locul 1 in sondajele cu increderea populatiei in voi. pana atunci sunteti doar o jucarie de-a lui Basescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.