Luptătorul K1 Florin Ilie, condamnat definitiv pentru că a rupt în bătaie...

Luptătorul K1 Florin Ilie, condamnat definitiv pentru că a rupt în bătaie un bărbat

8
DISTRIBUIȚI

Luptătorul K1 Florin Ilie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara, fiind găsit vinovat de vătămare corporală gravă. Acesta a fost acuzat de de procurori că a bătut un bărbat, Pavel Vancea, după ce acesta a avut o dispută verbală cu tatăl luptătorului care are un service. Victima s.a supărat că maşina nu-i era gata şi a ameninţat că lucrurile aşa, după care a plecat. A fost ajuns de Florin Ilie şi bătut cu sălbăticie, victima primind şi mai multe lovituri de genunchi în zona feţei. În urma bătăii victima avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

La recursul de la CATm avocatul inculpatului a susținut că „probele existente la dosar nu sunt concludente în ceea ce privește săvârșirea acestor fapte. Consider că instanța de fond a înlăturat probele care ar fi fost în beneficiul clientului meu. Cred că este evident faptul că declarațiile contradictorii ale martorilor s-au concentrat pe faptele săvârșite de Florin Ilie.


Nu există dovezi concludente care îl pot incrimina. Pavel Vancea a fost lovit și bătut de alte 4 persoane.În mod netemeinic a înlăturat prima instanță martorii aduși de noi. Inculpatul s-a deplasat la toaleta pentru a vorbi la telefon. Nu a lipsit un interval mai mare de timp. Consider că probatoriul este insuficient. Este în interesul tuturor să se afle adevăratele motive.” De asemenea, avocatul a cerut reducerea pedepsei și respingerea acțiunii părții civile. În replică, procurorul a afirmat că  „apreciem că instanța de fond a acordat daune morale suficiente. În ceea ce privește recursul, există probe suficiente și concrete pe care instanța le-a administrat. Inculpatul și partea vătămată au avut o altercație, o ceartă. Florin Ilie l-a urmărit pe Pavel Vancea cu autoturismul. În urma altercației, partea vătămată a necesitat 70 de zile de spitalizare, fiind imobilizat la pat”.  Avocatul părții vătămate a precizat că suma acordată este insuficientă în comparație cu urmările și gravitatea faptelor. „ Șansa lui a fost existența unui medic bun. Consecințele bătăii au existat și există pe plan fizic, psihic și moral”.

Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile, rămânând definitivă sentinţa Judecătoriei Timişoara prin care Florin Ilie a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de şase ani şi plata unor daune morale de 12.000 euro.

8 COMENTARII

  1. la un milion de euro cat a facut minim din contrabanda de tigari si-a permis sa dea si la judecator vreo 30 de mii pentru o asemenea decizie! Cei pentru el 12.ooo de euro cand a facut un milion de euro fara un gram de transpiratie sau stres ( nu a avut stres fiindca politia de frontiera era mana in mana cu el) daca tot nu are mult de plata trebuia macar sa faca vreo 3 luni de puscarie, poate isi mai revenea. Asa aceasta sentinta favorizeaza doar lumea interlopa, nu pe oamenii care muncesc zi de zi si platesc salariul acelui Judecator…vorba lui „Kwx” intr-un alt articol despre interlopi–„uni incarca(politia), altii descarca(judecatoria)!”– si ce este mai grav ca toata lumea blameaza doar politia, ci nu pe vinovatul principal Judecatoria care da sentinte favorabile doar interlopilor,

  2. Nu cred ca doar judecatorii dau sentinte favorabile asa zisilor „interlopi”. Dosarul este facut de politie si procuror,pana sa ajunga la judecatori,daca-l fac intentionat prost,judecatorul nu poate decat sa dea o decizie favorabila asa zisilor „interlopi”. Apropo ce mare „interlop” este acest Florin Ilie ? A facut ceva bani din contrabanda,dar de o ciorba si un gratar,in rest omul chiar este FALIT si stiu ce scriu. Asa ca HAI SICTIR,CU MARELE INTERLOP.

  3. te asculti ce vorbesti Seagal? Doasarul e facut beton de procuror atata timp cat l-au condamnat, problema este ca judecatorul a fost cam milos in cazul lui si i-a dat doar 3 ani de inchisoare dar cu suspendare, ma mir cum de judecatorii nu au mila si de parliti, ci au mila doar de cei care si-au facut averi impresionante din contrabanda de tigari. Daca tu spui ca circa un milion de euro sunt bani doar de o ciorba si gratar, inseamna ca si tu esti un pui de contrabandist care ai lucrat mai tare ca Florin Ilie.
    Seagal pune te rog mana pe dex si vezi ce inseamna interlop fiindca se pare ca nu cunosti lucruri elementare.
    P.S. sper ca de toti banii facuti din contrabada cu tigari, atat voi contrabandistii cat si vamesii sa va cumparat doar medicamente pentru cancer.

  4. Mai boule,daca urmareai comentariile mele vedeai ca am scris de multe ori ca locul GUNOAIELOR DE VAMESI SI POLITISTI DE FRONTIERA IMPREUNA CU CONTRABANDISTII DE TIGARI ESTE LA BULAU,dar acest Florin Ilie a fost sofer la un anume contrabandist,lucrand cu banii acestuia..,manca in restaurantul acestuia si crede-ma era RUPT DE FOAME…Eu nu sunt nici pe departe contrabandist,deci nu face afirmatii aiurea ca nu stii cu ce ma ocup,aceste chestiile care le scriu aici sunt cunoscute de mine,dar din alte parti.

  5. Seagal informatorii tai sunt prosti sau doar fac misto de tine. Daca aveai informatori buni stiai ca inclusiv poza postata este facuta dupa ce Florin Ilie a fost prins cu un transport de tigari, nu a oprit la semnalul politistilor si au fost trase mai multe focuri de arma pentru al opri. In noaptea aceea carase intre 70-100 de baxuri, ia calculeaza cati bani a facut din contrabanda, daca pe noapte cara circa 100 de baxuri cu tigari. Si gandestete ca din cele 100 de baxuri carate el declara la vama ca a carat doar 30 de baxuri si platea spaga doar pentru 30 de baxuri plus de cate ori a trecut frontiera fraudulos fara a nu plati nimic vamesilor, fugea pur si simplu de control si nu mai platea nici o spaga….atunci i-a calculeaza cam ce avere are acest Florin Ilie? si mai exista risul sa nu fi carat doar tigari atata timp cat nu mai oprea la control in vama, probabil atunci cand forta vama avea arme sau droguri….iar daca a carat arme sau droguri are averea triplata , trece sigur peste 1 milion de euro, sper sa nu fi carat asa ceva si fi evitata controlul vamesilor doar fiindca se saturase sa le mai dea spaga( nu vreau sa cred ca exsita in Romania arme si droguri introduse de Florin Ilie, sau de altii ca el )

  6. inclusiv si acum cara tigari fiindca altfel nu imi explic prezenta lui in zona de frontiera, sau el s-a mutat la noi in caras-severin si noi nu stim? iar atunci este doar o simpla coincidenta prezenta lui prin Naidas
    P.S. acest Florin Ilie este un ordinar caruia ar trebuii statul sa-i confiste toata averea si sa-l uite prin vreo puscarie pentru ai trece figurile de interlop.

  7. Da de ce nui sugeti voi caraseni puxx,ca vis o natie de muritori de foame ati umplut timisoara ca la resita nu aveti dupa ce va caca, si vi ciuda ca vin alti sa faca bani ca voi sunteti o natie de ciudosi si sifoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.