Maşină „tapetată” cu 4.200 pachete de ţigări de contrabandă, capturată

Maşină „tapetată” cu 4.200 pachete de ţigări de contrabandă, capturată

12
DISTRIBUIȚI

Eveniment la Poliţia de Frontieră din Timiş – s-a reuşit prima captură mai serioasă de ţigări de contrabandă din acest an. Agenţii au oprit, astăzi, pe centura oraşului Deta, un autoturism marca Volkswagen Sharan, condus de către Stelian Timiş, în vârstă de 22 ani.


Având suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul transportă cu autoturismul ţigări , agenţii au făcut un control amănunţit asupra autoturismului. În interiorul autoturismului, în locaşe special amenajate, a u fost descoperite 4.200 pachete ţigări, marca „Marble”, în valoare de aproximativ 17.640 lei. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre existenţa ţigărilor, întrucât a împrumutat autoturismul de la un prieten. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

12 COMENTARII

  1. Nu cred ca este eveniment in sensul ironic in care ati relatat faptul, cred ca acum au fost indrumati si spre E 70. Pana acum cei de la Deta nu se ocupau decat de zona adiacenta lui E 70!!!
    La mai multe capturi!

  2. Nu s-au legat de E70 caci sunt indrumati/deviati in alte parti de catre cei de mai de sus, ca sa nu le strice afacerile celor din vama.
    Pacat ca nu sunt recompensati, ca de felicitari s-au saturat. Macar sa le deie pixuri si hartie pe care sa scrie rapoartele, ca si alea trebuie sa le cumpere din banii lor.

  3. un fleac, sigur nu s-au inteles la spaga! sau se poate sa-i fi turnat specu, cotora, ionut, gota…etc, pentru a putea lucra ei in liniste, cat timp politia de frontiera se lauda cu captura, astia sigur treceau cu tirurile pline de tigari!

  4. specu , cotora, gota…etc, nu vor fi prinsi niciodata, acestia au milioane de euro facute cot la cot cu politistii de frontiera printre care si saptebani cristinel, Vor fi prinsi doar in momentul in care se schimba toti politistii de frontiera, acolo e o adevarata mafie pe care nu o poti desfinta doar cu doua elicoptere si in acele elicoptere sa iei niste parliti care au luat spaga de 10 euro, iar saptebani cristinel care pleca de pe o tura de munca cu cu minim 10.000 de euro sa-l pui sef la Caras-Severin

  5. Pt @Dorin.
    banii pt PArama aia de la gat i-a dat mamicuta ta, in timp, pt serviciile sexuale ,partiale, de care a beneficiat.
    P.S. Adica m..e la greu
    P.S. 1 Nu sunt cel despre care ai scris.
    p.s. te asteptam si pe tine fraiere pa strase, apropo, captura a fost facuta de altii, la ture ieste frana..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.