„Păpuşarul” lui Frunzăverde, inculpat în dosarul şpăgii din falimentul Moldomin. Vezi unde...

„Păpuşarul” lui Frunzăverde, inculpat în dosarul şpăgii din falimentul Moldomin. Vezi unde se va judeca procesul

4
DISTRIBUIȚI

Omul de încredere al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde, a fost pus, la sfârşitul săptămânii trecute, sub acuzare de DNA în dosarul în care vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, a fost arestat pentru trafic de influenţă după ce a primit 50.000 euro de la consilierul judeţean PD-L şi director Moldomin,Iosif Chişărău pentru două sentinţe legate de falimentul societăţii care are importante resurse de cupru în exploatare. Frunzăverde a negat că plecarea sa din PD-L şi înscrierea sa în PNL ar avea vreo legătură cu ancheta din dosarul Moldomin.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit în premieră faptul că  „păpuşarul” care l-a coordonat pe Chişărău este Marian Mihăilă, fost ofiţer de Securitate şi SIE,  acum preşedintelui Senatului Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, unul dintre oamenii de încredere ai „Ayatollah-ul” Frunzăverde. .


Mihăilă este un personaj extrem de discret,  fiind printre altele coleg de lojă masonică şi cu Frunzăverde. Acesta s-a întâlnit cu Chişărău la universitate înainte ca să plece aceesta după banii de şpagă din Serbia, Mihăilă fiind la curent cu toată operaţiune, după cum avea să recunoască, ulterior, în faţa procurorilor anticorupţie, consilierul judeţean PD-L. Marian Mihăilă a fost audiat de DNA şi împotriva sa a fost începută urmărirea penală pentru complicitate la trafic de influenţă. Dosarul în care „păpuşarul” lui Frunzăverde a fost acuzat alături de ceilalţi inculpaţi va fi judecat la Curtea de Apel Alba Iulia a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce DNA a solicitat nominalizarea altei instanţe decât CA Timişoara.

4 COMENTARII

  1. NU E CLAR CE VINA SAU ACUZA ADICETI D-LUI FRUNZA VERDE, ARE O CALITATE IN DOSAR SAU DESPRE CE ESTE VORBA. Sau este un fel de a zice ceva, de cineva, aveti o comanda de denigrare, a ” tradatorului” –

  2. Nu l-am placut pe Frunzaverde ca politician dar acum ca a dat o PALMA PDL-ului il ADMIR.Toti politicienii au BUBE o sa stie el sa si le trateze dar Base este bolnav si ne vinde pe orice numai sa-si scape piele la cate a facut.

  3. de ce credeti ca frunzaverde n-are calitate in dosar? pentru ca-l folosesc ambele tabere? probele sunt concludente, dicot poate sa-l aresteze imediat pentru participare la grup infractional organizat. el a facut demersuri la blejnar si exista probe in acest sens. declaratia administratorului judiciar de la cluj, arata foarte clar acest lucru. au intervenit la blejnar sa-si retraga recursul. daca basescu nu-l vrea cal troian in usl il aresteaza ieri nu maine:

    Răzvan Zăvăleanu îşi aminteşte circumstanţele intervenţiei. „Anul trecut, când eram foarte intrigat de faptul că ANAF face presiuni pentru anularea vânzării, am discutat cu domnul Chişărău, care este consilier judeţean, şi a propus să mergem la domnul Frunzăverde să-i prezentăm situaţia. A avut loc o întâlnire de trei minute. Domnul Frunzăverde mi-a solicitat un memoriu, pe care l-am şi trimis. De acolo nu am mai auzit nimic de povestea asta. Nu mi se pare condamnabil că în calitate de şef al judeţului era interesat să atragă nişte investiţii acolo. Nici nu ştiu dacă o fi vorbit sau nu cu Blejnar. Pe el îl interesa că ar fi vrut să atragă investitori în judeţ”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru „Adevărul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.