Partidul Poporului din Timiş predat cu forţa fostului pedelist Diaconu

Partidul Poporului din Timiş predat cu forţa fostului pedelist Diaconu

9
DISTRIBUIȚI

Scandal cu final aşteptat la filiala Timiş a Partidului Poporului Dan Diaconescu  – conducerea a fost decapitată pentru ca frâiele organizaţiei să fie preluate de fostul pedelist Adrian Diaconu, care a condus şi direcţia judeţeană de sport. „Am fost anunţati de preşedintele partidului Simona Man că biroul permanent judeţean a fot dizolvat. Asta pentru că ne-am opus ca Diaconu să preia filiala Timişoara. Deocamdată nu am primit nimic scris, doar am fost anunţaţi de dizolvare . Înceacă să ni-l bage pe gât pe acest pedelist Diaconu, care a re un trecut opac. A fost poliţist, a fost trecut în rezervă pentru complicitate la maşini furate şi de zece ani se tot judecă dosarul lui.


A fost vicepreşedinte la PDL Timişoara. Deputatul Gheorghe Ciobanu de la PDL este în spatele lui Adrian Diaconu. De altfel, acesta mi-a spus într-o discuţie că vrea să ajungă deputat în colegiul de lângă cel al lui Ciobanu, în colegiul Jimbolia”, a declarat Vasile Caprea, şef al PPDD Timiş până acum. Acesta a explicat mişcarea de predare a filialei către un pedelist prin faptul că „eram singurul judeţ scăpat de sub control. Au văzut că am muncit şi putem obţine în unele localităţi mai mult decât PDL”. Unul dintre susţinătorii lui Caprea a recunsocut că „PP-DD a fost creat să rupă din voturile USL. Partidul Poporului are filiale puternice doar în judeţele unde nu sunt conduse de PDL. Timişul e o excepţie că avem peste 8.000 de membri”. În cazul în care vor fi trimişi la plimbare de actuala conducere a partidului, liderii timişeni au anunţat că iau în calcul să dea în judecată PP-DD şi OTV ca să-şi recupereze banii „pentru că noi am investit în prostie ca să ridicăm acest partid. Avem facturi pentru tot. Dacă Dan Diaconescu a ştiut de aceste manevre, îi dăm în judecată”.

9 COMENTARII

  1. Cu papagalul asta vopsit ce mai e? Nu l-a tinut PDL-ul nici la Sport ca oricum nu avea ce cauta acolo si acum il ascund la PP-DD! O ia si pe nevasta-sa,purtator de cuvant? S-ar potrivi ca la politie tot nu-si gaseste locul.Si vrea sa ajunga sef tot pus de altii cu forta, ca asa vad ca nu-l vrea nimeni, nici macar cei din partidul in care se vrea sef. E de rasul lumii! Copii lui nu citesc asta, poate il trag de maneca si-i spun: Ho, taticu’, nu vezi ca nu te vrea nimeni? E si mare politician el!!!!!!!!!!

  2. in felul in care Caprea Cucaila si Maiana Mihet au gestionat partidul nu se putea,nu a dat nici Caprea si nici unul din ei bani pentru partid,poate au profitat,toate cheltuielile au fost suportate de saraci membrii PPDD,muti oameni sau retras tocmai din cauza presiunilor facute de a tot da bani intruna,pentru fiecare intrunire a Partidului,bani si bani,or oameni de rind simpatizeaza cu acest partid tocmai din cauza ca primesc !!!!!! e un rahat cu apa rece tot.Referitor la Diaconu este inger in comparatie cu Caprea si Cucaila,cum a plecat Caprea de la PRM ??? tot prin santaj si cu actele partidului furate din cauza ca nu i-au dat functie,istoria se repeta !!!!!!! In concluzie,lui Caprea si Cucaila nu le trebuie oameni destepti pe linga ei,reprezinta pericol !!!
    vrs

  3. Capera tu il faci pe Diaconu infractor?tu care ai vindut foisoarele la fier vechi cand lucrai la graniceri si ai inselat sute de oameni cu mega teapa Delfinul….esti penibil….

  4. Interesant e ca d-nul Diaconu il are in spate pe Deac Laurian-Daniel, membru marcant al masoneriei. Membrii acestei loje banuiesc ca nu se intalnesc doar pentru socializare aproape saptamanal la Euro, intr-o sala situata intr-una din cladirile situate in spatele angro-ului pentru legume-fructe. Strategia lor este foarte probabil sa includa manevra cu Diaconu. Doar nu au investit degeaba ca dosarul sa fie tergiversat 10 ani. Apropo cand se prescrie fapta?

  5. Capra asta si Cucaila, doi prosti analfabeti. sa deie banii napoi la oamenii de la care or imprumutat si or uitat sa-i restituie. niste excroci de duzina. sa-i f*t in gura p’amandoi.

  6. mah P*, da’ cu tine vorbesc bey Tanzy. hoashca batrana ce ieshti, vez ca acush dai coltzu si ajungi in cazanu cu smoala sa faca scaraotzchi sapun din tine. grasa dreacu, ca dupa ce ca ieshti batrana si nashparlie, mai ai si o ton de shunci pe tine. umflato bleahhhhhhhhhhh scarnavie.

  7. fa Mioara
    sa mi-o s*!
    satz manca canceru ovarili ca te stiu de la bufetu din carter ca pute dupe tine a besh*ini si kk de la o posta ca ieshti plina de emoroizi.
    ce te bagi inde nu te pricepi. tzo dat fo sticlutza de tescovine d,aia puturoasa nenorocitu si ipotentu de mosh tagartza capria, sa vorgheshti prostii hai ???????????????????

  8. MAI FRATILOR,PAI LA TIMISOARA AS ANCURCATURI MARI,NU M AI STI CINE ARE DREPTATE,TOTI SE ACUZA UNUL PE CELALALT,NU STIU CARE AS M AI CORECTI S AU M AI HOTI,CARE S BASISTI S AU USL-isti,nu m ai sti nimic.Acolo cred ca s a pornit cu stangu de la anceput,iar pentru elucidarea corecta a evenimentelor,cereti la DD sa va primeasca antr-o emisiune la OTV. si lamuritile odata.(abbr title=¨¨)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.