Poliţişti de frontieră, „sifoanele” contrabandiştilor, condamnaţi la puşcărie

Poliţişti de frontieră, „sifoanele” contrabandiştilor, condamnaţi la puşcărie

10
DISTRIBUIȚI

Cinci poliţişti de frontieră, acuzaţi că au primit şpagă pentru a asigura protecţie contrabandiştilor de ţigări, au fost condamnaţi, aseară, la închisoare cu executare. Prin rechizitoriul DIICOT  au fost trimişi în judecată, în urma unei ample operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată”  Caraş Severin, fostul şef al sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, inspectorul Marcel Tiucă, şi alţi patru agenţi  – Muntanu Aurelian, Alexandru Creţa, Nicolae Ciublea, Sorin Brebu. De asemenea a fost trimis în judecată şi un contrabandist de ţigări Constantin Sîfu Radovan. Poliţiştii de frontieră sunt acuzaţi că au protejat operaţiunile grupării de contrabandă cu ţigări conduse de Florian Halăs. Contrabandistul „pocăit” a povestit procurorilor DIICOT cum a ajuns Tiucă să-i fie „sifon” – “Tare Petru(un alt membru al grupării,n.a.) mi-a sugerat să mai insist la Tiucă Marcel – şeful de sector Grădinari.


În acest sens l-am contactat pe  Tiucă Marcel, pe care îl cunoşteam personal deoarece jucam uneori fotbal împreună şi mai venea la mine la restaurant, care mi-a spus că s-a gândit mai bine şi că are nevoie de bani pentru unele probleme personale. Tiucă a spus că vrea să lucreze cu noi, ….. A doua zi în data de 20 iulie m-am întâlnit cu Marcel după ce în prealabil l-am sunat iar acesta mi-a confirmat că vine spunându-mi totodată să vin pregătit …. Marcel a intrat în maşina mea şi după ce i-am dat 2500 de euro mi-a spus că în acea noapte între 01 – 03 putem lucra că a rezolvat totul”.

Tribunalul Caraş Severin l-a condamnat pe Tiucă şi pe Munteanu la câte cinci ani de închisoare cu executare, pe Creţa şi Ciublea la câte trei ani şi şase luni de închisoare, iar pe Brebu şi Radovan la câte doi ani şi şase luni de închisoare. De asemenea, instanţa a decis confiscarea a 7500 euro de la inspectorul Tiucă, 2000 euro de la Munteanu şi câte 800 euro de la ceilalţi agenţi – banii reprezentând şpăgile primite de la contrabandişti. Sentinţa tribunalului poate fi atacată cu apel.

10 COMENTARII

  1. Sa o iau in sens invers: seagal,taica-tu era beat cand te-a facut, de aceea pastreaza-ti cativa neuroni pe care-i mai ai pentru ca ai nevoie de rabdare cand o s- gasesti pe tarfa de muiera-ta cu altu’ in WC, dandu-i o mica si amarata muie!….jack spintecatorul, esti fericit de ce si-au luat baietii astia? nu te bucura de raul altuia ca s-ar putea sa-ti cada beleaua cea mare pe cap…….si de BOALA PE CARE DEJA O AI nu te mai vindeca nimeni!!!!Imi pare rau sa te vad facand citostatice, iar cum morfina nuu se pre mai gaseste prin spitale o sa te doara rau! Moarte grea, jeg imputit ce esti.
    ADEVARATUL MUBARAK- esti un rebut social irecuperabil. Sa-ti dea DOMNUL dupa inima! JEGOS IMPUTIT!

  2. Acum au inceput sa o dea pe blesteme,jegurile penale de 2 bani/bucata. Numai sinteti smecheri,mai ghertoilor,va pierit smecheria si figurile din cap? Acum abia mai aveti bani de o cafea amarata si de un colt de paine semi. Ati belit-o in fericire si fara bani si la parnaie.

  3. multi idioti isi dau cu parerea pe aici in legatura cu acest subiect.in final isi vor proba nevinovatia pt ca asa a fost.iar cei care au scris laturile astea pe aici au un iq similar cu nivelul marii..credeti ca asta i subiect cancan parlitilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.