Razie simultană în patru cluburi după scandalul monstru din Fratelli

Razie simultană în patru cluburi după scandalul monstru din Fratelli

5
DISTRIBUIȚI

După scandalul monstru de săptămâna trecută dintre interlopi din clubul Fratelli, Poliţia a organizat, azi dimineaţă, o razie simultană în patru cluburi din zona Complexului Studenţesc.  Trupele speciale ale Poliţiei împreună cu cei de la „Crimă  Organizată” şi mai toate instituţiile de control au luat la purecat cluburile  Fratelli, One Million, Porky”s şi Nely. Au fost legitimate aproape 300 de persoane şi au fost aplicate 108 sancţiuni în valoare de 51.690 de lei. Din cele 108 persoane amendate, 35 au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice sau refuz de legitimare. Printre cei ridicaţi de „mascaţi” din Fratelli  a fost rugby-stul Meici Mircea, de 31 ani, care în timpul raziei a început să arunce cu şerveţele înspre bar, unde poliţiştii controlau casa de marcat.


În casele de marcat din club au fost descoperit un plus de aproape 6.000 lei, urmând ca să fie continuat controlul pe linie fiscală şi luate măsurile care se impun.  Tot în acest club au fost identificaţi 17 angajaţi care au fost audiaţi de către inspectorii I.T.M. iar administratorul societăţi a fost invitat şi la sediul acestei instituţii pentru definitivarea verificărilor referitoare la contractele de muncă ale angajaţilor. Nereguli la casele fiscale au fost descoperite şi la clubul One Million unde administratorul nu a prezentat documentele firmei, iar casa de marcat nu funcţiona, nefiind emise bonuri fiscale pentru sumele încasate. În acest caz, administratorul urmează să fie sancţionat cu suma de 25.000 de lei, după verificarea documentelor societăţii.

Pe strada Pestalozzi, rutieriştii au oprit pentru control o maşină condusă de B.Andrei, de 24 ani. Deoarece tânărul avea un comportament suspect, fiind agitat şi confuz, s-a solicitat sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate care l-au testat, testul fiind pozitiv la cannabis si ecstasy. Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili daca a consumat alte substanţe. În urma controlului asupra acestuia au mai fost găsite mai multe pliculeţe care conţineau substanţe halucinogene, care au fost ridicate în vederea expertizării.

5 COMENTARII

  1. felicitari politiei! sper sa faca razie si in barul Milenium a lui udrea ( cu „u” fiindca e o scursura a societatii), in fiecare seara in acel bar se aduna interlopii si joaca carti pe bani. Daca in America facea vreun cetatea ceea ce a facut acel ruibist sigur acum era impuscat in cap sau era inchis pentru minim 6 luni, pe cand si in Romania niste legi dure care sa bage in puscarie toti interlopii?

  2. foarte tarziu. pana acum ce-au pazit politistii? de ce n-au facut controale? trebuie neaparat sa se intample cate ceva pt. ca ei sa incerce sa-si faca treaba?

  3. Nu, trebuia sa aiba cateva plangeri pentru ca sa poata initia o actiune de genul asteia.Dar slugile fricoase stau si dau commenturi pe net, nu au curajul sa faca o plangere la politie cand si-o iau in mufa de la oltenii de acolo…

  4. Trist ca tinerii nu se mai pot distra fara sa ia substante halucinogene!!!! Sunt pline cluburile de tineri de bani gata, care nu stiu sa se distreze altfel decat daca trag ceva pe nas, combinat cu mult alcool scump. In primele ore in club, toti sunt sobri, seriosi, nici macar nu vorbesc unii cu altii, dar dupa ce au fost cateva ture pe afara sau pe la baie, atmosfera se destinde :)) Asta e societatea in care traim, si vina este a parintilor care au facut tot posibilul sa nu le lipseasca nimic odraslelor…nimic din marijuana, ecstasy, cocaina…asta e hrana lor acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.