Rezultatele vânătorii de pietoni indisciplinaţi

Rezultatele vânătorii de pietoni indisciplinaţi

1
DISTRIBUIȚI

După ce i-au vânat pe şoferii vitezomani sau „afumaţi”, poliţiştii de la Rutieră şi-au îndreptat atenţia şi asupra pietonilor indisciplinaţi.


Acţiunea a avut iniţial un rol preventiv, însă agenţii nu au putut trece cu vederea peste situaţiile în care pietonii „care pur şi simplu se strecurau printre autovehiculele din trafic  încălcând  prevederile Codului rutier”. Celor 44 de pietoni prinşi pe picior greşit, rutieriştii le-au dat amenzi în valoare totală de 6.160 lei. De asemenea, doi şoferi au rămas fără permise de coonducere pentru că nu le-au acordat prioritate de trece pietonilor la zebră.

1 COMENTARIU

  1. Dragos,

    Daca tot veni vorba de politistii de la rutiera…ieri, 07.03.2012, un echipaj al politiei rutiere aflat in jurul orelor 18:20 in apropierea statiei de tramvai de la Draexlmayr, pe directia sens giratoriu spre cimitir, a luat spaga de la mai multi conducatori auto. Formula era…amenda este 4 milioane daca o platiti pe loc si nu va luam permisul sau jumatate platibila in 48 de ore dar va ridicam permisul. Bineinteles ca pentru aceia care au platit amenda pe loc nu s-a emis nici un proces verbal si nu s-a eliberat nici o chitanta. Se pot verifica foarte simplu de catre sefii lor care se vor cinstiti inregistrarile de pe aparatura radar…dar asta cat mai repede pentru a nu se sterge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.