Un Ayatollah portocaliu pentru un PCR roş – galben

Un Ayatollah portocaliu pentru un PCR roş – galben

8
DISTRIBUIȚI

Călăreşte judeţul Caraş Severin după pofta inimii. Nimic nu mişcă fără voia sa de ani de zile. De la şefi de vamă până la prefect, cu restul de deconcentrate incluse. Trebuia să-şi onoreze porecla. Ayatollahul. Care a tăiat prin orice mijloace orice fel de opoziţie serioasă împotriva sa. A făcut exact invers decât spunea când se ducea la Bucureşti. Unde a ştiut să-şi joace bine cartea de nemulţumit şi opozant din interior, maximizându-şi beneficiile de pe urma izolării sale de către gruparea Udrea – Boc. Asta deşi metodele folosite au fost aceleaşi – sprijin pentru colegi de partid implicaţi direct în contrabanda, cum ar fi celebrul Omer Radovancovici de la Pojejena, sau numirile pe sistemul pupat mâna stăpânului, luat postul secolului.

Aidoma fugarului deputat Boldea, Ayatollah-ul s-a plâns că nu mai poţi trăi în ţara asta că se ascultă telefoanele. Interesantă a fost remarca legată de înregistrările ambientale. Căci, nu-i aşa, ar fi stânjenitor să stai pe malul Dunării şi să înjuri cu o slugă poliţist, de exemplu, că nu poţi să-l pui să controleze DGA-ul ca să ai blatul asigurat pentru liniştea unor reţele de crimă organizată.


Sau să scape doi supuşi ai Ayatollah-ului vreo vorbă despre directivele legate de vreun şmen penal şi să fie unidirecţionalul pornit.

Nu dezertarea lui Sorin Frunzăverde şochează, căci el tocmai părăseşte o putere care de ani de zile rezistă datorită trădătorilor, ci voluptatea cu care l-a primit opoziţia anti-portocalie. Peste noapte i s-au şters toate păcatele,  l-au redescoperit ca mare om politic cu demnitate şi i s-a dat şi un nou caftan. Vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Şi poate cel mai important – confirmarea că va rămâne Ayatollah în Caraş Severin. Fostul procuror Victor Ponta, acum lider PSD,  îl plasa pe Frunzăverde pe harta mafiilor PD-L ca reprezentând mafia vămilor (vezi foto). Pentru că l-a părăsit pe „dirigintele” Băsescu, Frunzăverde este acum un câştig pentru Ponta deoarece a colorat judeţul din portocaliu în uselistul roş – galben. Dar mafia vămilor nu a dispărut peste noapte, odată cu schimbarea bărcii.

Închiderea ochilor opoziţiei „vigilente” la toate matrapazlâcurile de până acum ale slugilor preacredincioase ale Ayatollah-ului – de la mafia pădurilor până la cea a vămilor – nu rezolvă problema electorală a acesteia. Pentru că deschide ochii mult mai multor alegători din întreaga ţară decât votanţii supuşi ai Ayatollah-ului asupra faptului că USL, ca şi PD-L, e tot un fel de PCR. Partidul Caşcavalului Român.

8 COMENTARII

  1. Brânzovenescu: Nu pricepi, neică Zahario, vorba noastră? Adică „noi”, partidul nostru, pentru cine votăm noi, pentru cine lucram noi? Noi încă nu ştim…

    (…)

    Farfuridi: Ba eu merg şi mai departe şi zic, cum ziceam lui amicul meu Brânzovenescu: mă tem de trădare…

    Trahanache: Cum de trădare?

    (…)

    Brânzovenescu: Pentru cine votăm?

    Trahanache: Aveţi puţintică răbdare! Pentru cine aţi mai votat şi până acuma?

  2. pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem toti ca prostii!
    Oricum mie nu imi place ceva, stie tot judetul caras-severin ce hotii a facut acest Frunzaverde, cetatenii nu-l mai vor pe acest nenorocit si ma mira faptul cum de inca Basescu nu-l aresteaza fiindca a parasit corabia, la cate furaciuni a facut acest Frunzaverde ma mir sa nu fie la mana lui Basescu, iar toata aceasta mascarada sa fie doar un joc de-al lui Basescu!
    P.S. Mi-e scarba de Frunzaverde si sper sa infunde puscaria cat de curand, pacat ca PNL l-au primit in partid, aveam o parere buna despre PNL

  3. Văd că în toată tărășenia asta nimeni nu se gîndește votănțel. Dacă îi vine minte de pe urmă și face altceva la urnă decît socotesc ciracii politicii?!… De luat aminte!

  4. Ha, ha,ha!!!
    Si daca si portocaliul Ostaficiuc alege aceeasi solutie de supravietuire ca seful lui de la Caraş, ce va face Bojin? Aplică regula coalitiei conform careia omul in functie mai bine pozitionat, indiferent ca vine de la adversari sau nu, va fi candidatul USL?

  5. Felicitari pentru articol domnule Dragos Bota! Aveti mare dreptate! Stirea nu este ca a plecat din PDL, ci ca l-a primit asa de usor USL-ul:( .Rusine sa le fie! Dezamagire totala, iar pe termen lung isi vor da seama cu siguranta de greseala facuta!

  6. Orice s-ar zice,Frunza este diabolic,un strateg desavarsit.El si nu Ponta sau Antonescu ori fraierii din Piata Universitatii a rasturnat guvernul Boc.S-a salvat astfel pe sine dar si pe cei care de ani de zile ii pupa talpile,primari pdl(acum pnl),directori de deconcentrate care au ramas pe mai departe pe posturi.Miscarea lui Frunzauscata ne lamureste inca odata ca in politica nu este loc decat pentru golani,ipocriti si atei.Un om serios,cu frica de Dumnezeu si iubitor de oameni si adevar nu va sta niciodata la masa cu Frunzauscata.Face orice ca sa il evite,pe el si pe cei ce-i stau in preajma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.