Un bărbat, care ameninţa cu reeditarea carnagiului de la coafor, reţinut de...

Un bărbat, care ameninţa cu reeditarea carnagiului de la coafor, reţinut de DIICOT UPDATE Decizia instanţei

10
DISTRIBUIȚI

Operaţiune în forţă a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” Timişoara şi a trupelor speciale pentru reţinerea unui bărbat care, inspirat de tragedia de la coaforul Perla, îşi ameninţa fosta iubită cu o reeditare a carnagiului în care au fost împuşcate mortal două persoane şi alte şase rănite. Bucureşteanul Tănase Cătălin Constantin, de 35 ani, era monitorizat de DIICOT după ce o timişoreancă a depus plângere împotriva sa pentru că i-a spart contul de Facebook şi a şantajat-o.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare şi s-au îndrăgostit chiar dacă femeia era măritată. Relaţia a durat din 2009 şi până anul trecut în luna octombrie, când timişoreanca nu a mai suportat obsesia pe care amantul a făcut-o pentru ea. Şi atunci a început calvarul pentru femeia care lucrează în Austria ca asistent la domiciliu. Când a văzut că rugăminţile nu au nici un efect, Tănase i-a spart contul de Facebook şi a postat pe contul acesteia mai multe fotografii indecente cu aceasta, inclusiv una în care fosta iubită-i făcea sex oral.


De asemenea, i-a pus o copie după cartea de identitate şi un anunţ că prestează servicii sexuale pentru 20 lei.  A continuat cu presiunile, cerându-i femeii să se întoarcă la el, să-i găsească de lucru în Austria ca să fie cu ea.

Anchetatorii au intrat în alertă în momentul în care au interceptat o discuţie telefonică purtată între cei doi după ce Gheorghe Vlădan a împuşcat şapte persoane. Tănase a întrebat-o pe femeie dacă s-a uitat la ştiri şi i-a spus „să ştii că mi-a trecut şi mie prin cap să fac ce a făcut nenorocitul ăla, dar nu vreau”. Într-o altă discuţie cu o rudă, bărbatul a anunţat că vrea să plece în Austria şi să o omoare pe fosta iubita. Procurorii au decis reţinerea suspectului pentru a evita producerea unei noi tragedii pe fondul geloziei. „O iubesc enorm de mult şi am iubit-o mereu”, a declarat bărbatul, azi noapte, când a fost adus pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. Bucureşteanul a fost reţinut pentru şantaj, accesare fără drept a unui sistem informatic, modificare, ştergere de informaţii şi restricţionarea accesului la un sistem informatic, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE În faţa judecătorului, Tănase a recunoscut că a făcut o obsesie pentru femeia pe care o teroriza şi  a susţinut că tot ce a făcut este din dragoste. Judecătoria Timişoara a decis arestarea bărbatului pe 29 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs.

10 COMENTARII

  1. Suspectul Catalin Tanase este unchiul meu toate televiziuniile pretind ca sar fi gasit 2 pistoale la el aceasta informatie este falsa Catalin Tanase nu a a avut pistoale la el si nici acasa. Toata balamucu asta a plecat de la sotul femei TOMA LACRAMIOARA fost politist SRI care incearca sa se razbune pt faptele nevestei lui si el incearca sai aruncea mult mai multe pe carca 😉

  2. Da Mihai, nu a avut pistoalele la el, si nici acasa, dar le-a avut!!!! Si dupa parerea mea, e un dezaxat, si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc! Trebuia sa isi vada de viata lui, mai ales ca are copilul ala mic, si sa o lase pe femeia aia in pace. Bravo poltistilor de la BCCO Timisoara – SCCI, si sa fie invatatura de minte pentru toti cei care fac asemenea fapte!

  3. deci acest baiat il cunosc personal de peste 30 de ani niciodata nu a avut probleme de genul asta dar acea femeie care face pe victima acum si se da drept femeie seriosa este de fapt o…… nici macar asa nui pot spune pt ca sa jucat cu sentimente lui iar dupe ce la facut sasi distruga familia si apoi ia inventat un motiv care il folosesc femeile de genul ei adica gelozia ca ar fi fost inselata de el…..de aici a pornit toata razbunarea ei nimic nui adevarat mai ales de arme e o femeie fara scupule in viata mea nu am auzit de amanta inselata poate se va face dreptate si in tara noastra daca ea zice ca e corecta sa se prezinte sa spuna tot adevarul si mai ales de cadoul primit pe 1 marie de la cel care spune acum cu nerusinare ca vrea sa o omoare vor iesi mai multe la suprafata acum nu vreau sa ma gandesc cei in sufletul mamei lui acum PACAT CA LA NOI SUNT LEGI DOAR PT UNII..

  4. lucrez in presa de mult timp si am o mare nelamurire: o curva s-a folosit de un fraier si dupa ce a descoperit ca se poate „baga” singura la produs i-a venit ideea sa scape de fostul peşte vanzandu-si „serviciile” derbedeilor de militieni care au folosit „relatiile” din presa obedienta lor pentru a-i creiona o atitudine PRESUPUS AGRESIVA fostului peşte pentru a deveni ei peştii „respectabilei” curve!!!! UNDE E INFRACTIUNEA?? CONCRET, CE A FACUT ĂSTA DE L-AU ARESTAT????!!!!TOTUL SE REZUMA LA INREGISTRARI CE PUTEAU FI SPUSE LA NERVI SAU CA SA PACALEASCA INTERLOCUTORUL LA TELEFON!!!! UNDE S-A MAI POMENIT SA FIE CINEVA ARESTAT DOAR PT.NISTE VORBE SPUSE LA TELEFON????!!!!DE ASEMENEA, CUM POATE DEMONSTRA POLITIA CA „A FOST SPART CONTUL DE FACEBOOK”,{asta face S.R.I.-UL zilnic[!!!!!!]} SI DE CE AR TREBUI ARESTAT CINEVA PT.ASTA, plus exagerarile vizibil fara acoperire facute impotriva arestatului IN PRESA OBEDIENTA MILITIENILOR????!!!!

  5. Doamna Laura sau cum teo chema de unde stii dumneata ca aceasta femeie este ,,Curva,, vorbesti in necunostiinta de cauza si habar nu ai de ce este in stare acest individ,si cea ia facut acestei femei ,dar prea puntin conteaza acum comentarile dumneavoastra ,nu ia distrus nimeni familia sia distro singur pentru ca este un micinos care sa jucat cu aceasta femeie si eu vorbesc in cunostinta de cauza nu asa ca sa ma aflu in treaba cum facei dumneata,io fii trimis el un inel dar la cat a facut aceasta femeie pentru el trebuia sai cumpere o intreaga bijuterie, si fmilia lui stie foarte bine cat sa luptat aceasta femeie cu el sal impace cu ei si sa nui mai vorbeasca cum ii vorbea isi facea surorile ,,JAVRE,, atunci ce sa ne mai asteptam de la el ,din afara este foarte usor sa aruncam cu vb dar adevarul il stie doar acea femeie si el si nu cred cai frumos sa vb asa de cineva pe care nul cunoasteti si pana la urma nu se investigheaza viata personala a ei si ceea ce a facut acest individ din punctul meu de vedere sia facuto cu mana lui….si asta este o lectie pt toti barbatii care profita de salbiciunea femeilor..pacat ca sa ajuns aici dar in viata toate se platesc odata sio data…….

  6. Si nu in ultimul rand acest individ nu este arestat pentru ca sia inselat amanta din cate vedem este arestat pentru fapte mult mai grave asa ca nu la pus nimeni sa posteze poze cu ea si sa o ameninte trebuia sasi vada de treaba si astazi era in libertate………isi merita soarta din pacate…….

  7. ADY SAU CINE OI FI NICI NU MA INTERESEAZA NU MA REFER LA VIATA EI CE A FACUT CU EA MA REFER CA TOT CEEA CE A FACUT FEMEIA ASTA ESTE DIN GELOZIE PT CA EL SE INTORSESE LA FAMILIA LUI. IAR DOAMNA…. CAND A AFLAT A FACUT TOT POSIBILUL SAI FACA RAU. DACA CHIAR VROIA SAI FACA CEVA II FACEA DE CAND A FACUT PLANGEREA PANA IN PREZENT…VA URMA…..TOT CE SE VA AFLA VA FI ADEVARUL NU CE A DECLARAT EA TOATA LUMEA VREA DREPTATE NU MINCIUNI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.