Un nemernic şi-a bătut bebeluşul de şase săptămâni până i-a rupt oasele

Un nemernic şi-a bătut bebeluşul de şase săptămâni până i-a rupt oasele

2
DISTRIBUIȚI

Un bebeluş de doar şase săptămâni a fost bătut cu sălbăticie, azi noapte, de tatăl său, micuţul ajungând la spital cu fractură deschisă de umăr şi numeroase alte răni. Incidentul s-a petrecut azi noapte, după miezul nopţii, într-un apartament de pe strada Eternităţii din Timişoara.


Alexandru Andreica, de 33 ani, le-a declarat poliţiştilor că soţia sa s-a culcat şi la un moment dat copilul a început să plângă. Cu toate eforturile, bebeluşul a continuat să plângă, spre disperarea tatălui. În încercarea de a-i închide gura, nemernicul a început să-şi lovească copilul unde a apucat. Când s-a trezit mama şi-a găsit băiatul plin de sânge în bucătărie. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital cu fractură deschisă la umărul drept şi cu numeroase răni pe tot corpul, inclusiv în zona capului. Medicii au stabilit că bebeluşul are nevoie de nu mai puţin de 50 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a recunoscut faptele şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorilor şi vătămare corporală.

2 COMENTARII

  1. sa fie pedepsit exemplar,nu la puscarie sa manance bine si sa doarma ci sa-l chinuie cumva sa sufere mai mult decat acest copilas,altfel este incurajat,se duce la psucarie si cand iese-recidiveaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.