171 kilograme de cannabis, capturate de „Crima Organizată”

171 kilograme de cannabis, capturate de „Crima Organizată”

8
DISTRIBUIȚI

Captură de proporţii a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” – 171 kilograme de cannabis care urmau să tranziteze România spre Olanda. Cetăţeanul  bulgar Georgiev Ivaylo Ivanov, 27 de  ani, aflat la volanul unui camion a vrut să intre, ieri, în ţară prin vama Calafat.


La controlul efectuat asupra mărfurilor transportate, anchetatorii au început să găsească pungile de droguri de risc. Acestea erau ascunse după metoda capac în cutiile din camion. Valoarea drogurilor este de aproape un milion de euro. Bulgarul este cercetat penal de procurorii DIICOT pentru trafic internaţional de droguri de risc.

8 COMENTARII

  1. EROARE ! Canabis-ul a fost confiscat de Politia de Frontiera ,iar cei de la crima au preluat cazul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!La Calafat e frontiera interna UE si vamesi nu ieste ! POLITIA de FRONTIERA a DESCOPERIT canabis-ul care era disimulat prin metoda capac !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nu inteleg ! Cine lucra in vama ; Politia de Frontiera sau crima dezorganizata? Pza e din arhiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.