Antonescu nu-şi asumă site-ul oficial USL unde Frunzăverde apare ca mafiot pedelist

Antonescu nu-şi asumă site-ul oficial USL unde Frunzăverde apare ca mafiot pedelist

3
DISTRIBUIȚI

Copreşedintele USL, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, ieri, la Timişoara, când l-a primit în partid pe fostul pedelist, deputatul Marius Dugulescu,  că „nu vom fi niciodată împreună cu persoane corupte, nu vom fi niciodată împreună cu persoane care au cauţionat personal un regim şi o putere care şi-au bătut joc de oameni, dar vom fi întotdeauna bucuroşi ca oameni de calitate politică, morală, intelectuală, cum sunt cei doi (Sorin Frunzăverde şi Marius Dugulescu, n.n).


PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Sorin Frunzăverde, acum vicpereşedintele al PNL, apare în continuare pe site-urile USL ca fiind „capul mafiei PD-L din Caraş Severin” şi „este implicat în traficul de țigări de la vămile vestice şi controlează afacerile cu energie eoliană din județul Caraș Severin. Este protectorul mafiei drumarilor din Caraş-Severin” . Întrebat de această contradicţie între declaraţia sa şi ce apare pe site-urile oficiale ale USL, Antonescu a încercat să evite subiectul, susţinând că ” punctul de vedere al USL este dat prin comunicate oficiale ale preşedinţilor USL. Că apar pe un site nişte lucururi. Nu am făcut desene şi hărţi pentru că nu am timp. Nu ştiu ce apare pe acest site”.

3 COMENTARII

  1. va mai voteaza mortii, zdremtelor. nu sunteti cu nimic mai buni decat portocaliii. toate ciurucurile portocalii care s-au umplut de bani ii primiti cu bratele deschise in USL ca vi-i foame RUSINE PONTA, RUSINE ANTONESCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.