Artificiul găsit de primărie ca să dea bani fotbaliştilor de la Poli...

Artificiul găsit de primărie ca să dea bani fotbaliştilor de la Poli Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a găsit un artificiu prin care să dea bani din bugetul local fotbaliştilor de la Politehnica Timişoara. Echipa alb-violetă este în pragul colapsului după ce Marian Iancu nu s-a înţeles cu autorităţile locale, iar licenţierea este sub semnul întrebării. Printr-un proiect de hotărâre, care va fi discutat în plenul Consiliului Local Timişoara de săptămna viitoare, se propune ca  fotbaliştii de la echipele 1 şi 2 şi toate grupele centrului de copii şi juniori ale Politehnicii Timişoara să primească bani, individual, reprezentând comtravaloarea suplimentelor de hrană şi de efort pentru ultimele cinci luni.


În cazul echipei de seniori, fiecare jucător şi antrenorii vor primi câte 10.000 lei. Viceprimarul Adrian Orza a susţinut că nu este nici o problemă legală ca din bugetul local să se dea bani unor angajaţi de la o firmă privată deoarece „există o hotărâre de guvern în care sunt prevăzute suplimentele respective. Vorbim de ei ca sportivi. Am dat şi la rugby bani. Nu s-a mers în anii trecuţi pe această variantă pentru că sunt sume mici. Acesta este un ajutor pentru fotbalişti, nu pentru club”.

1 COMENTARIU

  1. r’atz a dreacu de hotz !
    nu a atz furat destul?
    vedetz ca in numa’ doua luni o sa zburatz de la primarie toata banda, ca nu va mai alege nima. si dupe aia incolonatz o sa mergetz la Popa Sapca via DNA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.