Bojin îl surprinde pe Sârbu cu o propunere

Bojin îl surprinde pe Sârbu cu o propunere

4
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, care este şi candidat la Consiliul Judeţean Timiş din partea USL, a anunţat, astăzi, ultima sa mişcare în materie de strategie electorală. „O să pregătim un material scris cu care sperăm să fie de accord toţi candidaţii din celelalte partide. Este vorba de un angajament pentru o campanie pozitivă, fără atacuri la persoană. Vom trimite câte un plic la toţi candidaţii cu semnătura iniţiatorilor – subsemnatul şi Nicolae Robu – imediat după Paşte”, a afirmat liderul Titu Bojin.


Conform celor asumate de acesta, contracandidatul său, pedelistul Constantin Ostaficiuc, poate sta liniştit căci Bojin nu va sufla un cuvânt despre afacerea Ornella Design.

Anunţul făcut de Titu Bojin l-a luat prin surprindere pe senatorul Ilie Sârbu, cel desemnat de conducerea centrală a PSD să coordoneze campania electorală în Timiş, Caraş Severin şi Arad.  „Nu am discutam până acum de aşa ceva. Nu ştiu absolut nimic despre această propunere. Vom vedea săptămâna viitoare care e idee”, a susţinut Sârbu. Acesta a comentat ironic că în campania electorală „probabil o să lăudăm puterea pentru dezastrul care l-a făcut în România. O să le dăm şi o coroniţă pentru cum au furat şi distrus ţară în ultimii ani”.

4 COMENTARII

  1. nu cred ca un parinte nu -si educa ,copiii cum trebuie,dar astea sunt vremurile in care traim ,anturajul si prea multa libertate ne aduc copiii in astfel de situatii.sa arunce cu piatra cei care au copii perfecti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.