Cum a fost botezat candidatul USL la Consiliul Judeţean Timiş la congres...

Cum a fost botezat candidatul USL la Consiliul Judeţean Timiş la congres UPDATE Îmbărbătările liderilor

4
DISTRIBUIȚI

Opoziţia şi-a arătat, astăzi, muşchii de viitoare putere la congresele organizate-n paralel de PSD, PNL şi PC la Romexpo. Încă de pe la 9 au început să curgă delegaţii, extrem de relaxaţi. Unii dintre ei preocupaţi de venirile dinsptre PD-L, alţii pregătiţi pentru luptele ce vor urma spargerii USL. Concluzia una singură – „să fim uniţi acum ca să câştigăm şi vom vedea după cum le descurcăm”. Însoţit de consilierul judeţean Viorel Matei, liderul PSD Timiş, Titu Bojin şi viitorul adversar al lui Constantin Ostaficiuc la Consiliul Judeţean Timiş, a stat mai mult pe telefoane până să înceapă congresul.


Nicolae Robu, speranţa USL pentru Primăria Timişoara, a apărut alături de Varujan Vosganian. Din peisajul de la congres n-au lipsit „paramilitarii” primarului Mazăre, care a ajuns după ce congresul a început, tocurile de 12, sau activiştii cu eşarfe la gât. Când s-a citit lista candidaţilor PSD la alegerile locale, la CJ Timiş a fost anunţat ca intrând în luptă… Titi Bojin. Titu Bojin a înghiţit în sec şi a salutat sala, luând loc undeva în rândul doi, aproape de Ilie Sârbu. La toate cele trei congrese mesajul a fost acelaşi – trebuie să învingem. La ora 13,30, membrii celor trei partide se vor reuni în pavilionul central într-o manifestare comună. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele detalii.

UPDATE În faţa a 10.000 de USL-işti, Victor Ponta a anunţat că acceptă nominalizarea ca prim-ministru şi i-a atacat pe cei care-i va urma la Guvern -„Uitaţi-vă la cei doi premieri numiţi de preşedintele Traian Băsescu, domnul Boc şi domnul Ungureanu. Şi gândiţi-vă la România ca la o casă în care locuim cu toţii. Boc ne-a ipotecat casa, ne-a oprit copiii să mai meargă la şcoală, le-a spus părinţilor noştri să nu se mai ducă la spital că nu mai sunt bani. A venit Ungureanu şi a început să ne vândă din casă: patul, televizorul, tot ce mai găseşte” .

Liderul liberal, Crin Antonescu, desemnat ca şi candidat al USL la funcţia de preşedinte, a subliniat că „Particularitatea acestor congrese este că noi, un partid nedezminţit de dreapta, vom da votul pentru un premier de stânga. Poate şi mai spectaculos este că PSD probabil va învesti ca şi candidat al USL şi al său la Preşedinţia României un om de dreapta. (..) Avem nevoie acum, pentru o vreme, să stăm împreună, să construim împreună fiecare cu ce avem mai bun, pentru că suntem două partide, două ideologii, dar avem o ţară care are nevoie de noi toţi”.

4 COMENTARII

  1. parese ca banatenii in frunte cu acest presalest greu se despart de doctrina basista si obiceiuri.
    LA VOI CINE IASTE FARA VREO PIKATURA DE ATAC AL VOSTRU, DESIGUR DOAR PDL-UL BASIST.
    IN LOC SA SUSTINETI CAMPANIA USL DE A SCAPA DE CLICA MAFIOTA BASISTA, PENTRU VOI PONTA SI ANTONESCU NU SUNT BUNI, POATE IASTE BUN DAN DIAONESCU DE CULOAREA VOASTRA A TIGANILOR, CA SI ASA TIMISOARA A FOST ACAPARATA SAU MAI BINE ZIS COTROPITA DE CLICA TIGANEASCA, CU SPRIJINUL PRIMARULUI DIN GASCA LOR.
    BOTA VREA SA FIE INTERESANT PRIN APARITII TV DAR AR FI GHINE SA NU INFLUENTEZE CONTARANII DIN TIMISOARA SI TIMIS,PRIN DEFAIMARI SI MISTOURI GOLANESTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.