Dugulescu sau minunile traseismului

Dugulescu sau minunile traseismului

9
DISTRIBUIȚI

„Dar de ce nu întrebaţi ce se întâmplă în PDL Timiş?” a fost replica agresiv ofuscată a deputatului Marius Dugulescu, ieri portocaliu ridicător de mână la telecomandă, astăzi proaspăt liberal preocupat de alegători. Calmul de profet politic neînţeles a dispărut ca un fum când a fost întrebat de ce doar acum, înainte de alegeri, l-a apucat grija de poporul alegător şi nu când, de exemplu, guvernul Boc tăia salariile şi pensiile. Reacţia nervoasă este tipică pentru o specie de politicieni, din ce în ce mai mulţi, care, atunci când se simt în pericol, sunt ca maidanezii care nu mai au scăpare în faţa hingierilor.


Îşi arată dinţii, mârârie şi muşcă, doar doar vor scăpa.

Mare lătrător acum la adresa foştilor şefi de partid, Dugulescu era mut când se scria despre şmenul deputatului Alin Popoviciu cu spaţiul clubului CFR din centru Timişoarei sau despre conflictul de interese al preşedintelui Ostaficiuc în scandalul Ornella Design. Ani de zile a stat cuminte în băncile puterii, iar acum s-a trezit să dea lecţii celor care au dezvăluit abuzurile puterii din care a făcut parte şi a susţinut-o. Cu tupeul său agresiv ascuns în spatele vorbelor meşteşugit alese, Dugulescu  se pregăteşte să mai prostească poporul încă o dată cu grija sa faţă de cetăţeni, mimând martiriul său pentru interesul public pe altarul politicii.  Şi la cât de tăcut a fost până acum, mai că-şi vine să strigi „minune, mutul vorbeşte. Trăiască traseismul!”.

9 COMENTARII

  1. Daca rămâne de ce rămâne, dacă s-a saturat omul de mizeria din PDL de ce așa târziu, nici cum nu e bine.Eu zic ca mai bine mai târziu decât niciodată. Nu îl puteți compara pe Dugulescu cu Popoviciu! Oricât ar încerca acum ziarele sa scrie urat la comanda despre Dugulescu tot nu vor reuși sa îl discrediteze pentru ca oamenii care îl cunosc știu ca este un om onest si ca singurul tel este sa facă o politica curată si sa ajute oaamenii.

  2. :))
    Dan, cred ca o sa rad trei zile, mi-ai facut si weekendul, si ziua de luni vesesle. Voi rade ca babele la amintiri cand imi voi aminti replica ta.
    Dugulescu asta e smecheras de cartier in haina de pastor, asculta ce-ti spun, ca-l cunosc de cand mergeam la biserica veche din Timisoara, unde era pastor Dugulescu-tata, imediat dupa revolutie.
    Mare ti-e gradina, Doamne. Si multi se lasa prostiti in ea.

  3. Sorina mama, ești o mincinoasa, după revoluționarii imediat nu exista biserica veche :-)), ce fraiera ești, mi ai făcut week-endul, supeeer tare, bă postacilor pdlisti mintiti si voi măcar ceva credibil :-)))))))

  4. si asta e pocaitt ? de unde dreaqq toti hotii s-au lipit la pdl… vezi pocaitii spiriti portocalii din cluj ca sa nu mai zic arad… toti marlanii portocalii penticostali via sua…

  5. nul hulitz pra omu lu Dumniazau, ca daca DUGU va bliastama praf si pulbere se aleje de toati fameliile voaste. asa sa stitz.
    HALLELUIA HALLELUIA IISUS SI DOM’DUGULESCU IS LUMINA LUMII.
    asha ca tata lumia sa merje la vot si sal aleje pra dom’ DUGU omu lu DUMNIAZAU in timis. DUGU PRESEDINTE HALLELUIA HALLELUIA

  6. Dugulescu asta ie cam bleg, uitati-va si ce urechi de langosh are. tac’su macar fu*la „surori” de rupea ca l-or si prins odat’ cand i-o tragea lu una ( tot nevasta de pocait) pe la spate si zbera aia ca din gura de sharpe; ashe parinte ashe ce p* sfinta ai parinte etc etc
    pe cand fii-su cred ca nici n-are p* s-au ii buna numa la pishat

  7. Andrei mama, mai scotoceste prin mintea ta ruginita, si vei descoperi ca dupa revolutie Dugu-tata era pastor la Biserica Baptista Betel, aciuata intr-o casa de pe strada paralela cu Biserica Penticostala Elim de pe str.Grivita Rosie pe atunci (care si-a pastrat locatia, doar au modernizat cladirea).
    PDL-ist e fiul ma-tii, care gandeste cu sincope, adica tu! Eu nu te-am injurat cu PDL, PSD sau mai stiu eu ce, asa ca nu o fa nici tu.

  8. @Sorina, exact asta iti explicam inteligento,ca bati campii.Imediat dupa revolutie exista doar biserica Betel care a fost inaugurata in decembrie 89, asa ca nu stiu cum ai fost tu la biserica veche dupa revolutie, se vede ca habar nu ai, sau poate ai fost singura in fata vechii cladiri unde nu mai era nimic si fiind singura ai cazut in meditatii transcedentale si ai avut vedenii si acum ne povestesti visele tale.Pana in decembrie 89 a fost biserica de pe str Romolus care se numea NR 1 si era pe aceeasi strada cu biserica penticostala.Dar si aici gresesti ca si penticostalii si-au facut alta biserica nu au ramas la vechea locatie de pe str Romolus ci au facut alta noua pe Grivita Rosie. Esti pe langa total fetito, nu mai scrie ca te faci de rusine.Si mai ai si tupeu sa arunci cu noroi intr-un om pe care e clar ca nu il cunosti.Dugulescu e cu 7 clase peste toti politicienii din Timis, e un OM onest, cinstit si respectat.Numai tu si broscoii din PDL va gasiti sa ziceti ceva rau de Dugu.Trateaza-ti frustrarile fetita!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.