EXCLUSIV Cine este avocatul care l-a „vărsat” la DNA pe Mann

EXCLUSIV Cine este avocatul care l-a „vărsat” la DNA pe Mann

0
DISTRIBUIȚI

Ancheta în urma căreia procurorii DNA l-au reţinut pe controversatul om de afaceri Nicolae Mann şi pe avocatul acestuia Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al României, pentru cumpărare de influenţă şi, respectiv, trafic de influenţă, a fost una extrem de complicată. În primul rând pentru că Mann şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu fi prins, mai ales că bănuia că este urmărit de procurorii DIICOT în dosarul fraudării grupului german Aton cu 70 milioane de euro, unde a şi fost începută urmărirea penală împotriva sa. Monitorizarea a scos la iveală faptul că Mann se pregătea să cumpere judecători pentru a avea control pe procesul de insolvenţă a firmei pe care o controla Euromobillle, dar şi pe dosarul de insolvenţă a grupului Aton.

La aceste informaţii transmise de către DIICOT către DNA s-a adăugat și faptul că procurorii anticorupție l-au avut de partea lor pe intermediarul acestei afaceri.


Surse din cadrul anchetei au declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că intermediarul a fost unul dintre avocații lui Nicolae Mann- Liviu Constantin Turcu. Acesta l-a apărat pe Mann şi în dosarul penal în care controversatul om de afaceri este ancheta de DIICOT. Turcu a fost cel care a luat banii de la Mann şi i-a dus lui Andrei Gherasim. Până la ora redactării acestui material, avocatul Turcu nu a putut fi contactat. Avocatul Gherasim a refuzat să comenteze faptul că a fost „lucrat” de un coleg de breaslă „din respect pentru organul de cercetare penală”. PRESSALERT.ro va dezvălui, în curând, cine sunt personajele influente care au beneficiat, de-a lungul timpului, de suport material din partea grupării Mann.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.