EXCLUSIV Judecătorul Cătălin Şerban a demisionat. Află de unde

EXCLUSIV Judecătorul Cătălin Şerban a demisionat. Află de unde

1
DISTRIBUIȚI

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a judecat, ieri, recursul judecătorului Cătălin Şerban la decizia Curţii de Apel Alba Iulia de a-l menţine în arest. Acesta a fost trimis în judecată alături de alte patru persoane, printre care şi soţia sa, pentru şpaga de 50.000 euro cerută ca să se dea soluţiile dorite de grupare în două procese legate de insolvenţa „Moldomin”.


Avocatul lui Şerban a solicitat punerea în libertate a clientului său pentru că nu mai există motivele care au fost invocate în momentul arestării, ancheta fiind finalizată şi magistratul nereprezentând un pericol pentru ordinea publică. În plus, apărătorul a anunţat că Şerban şi-a scris în arest demisia din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara. CSM l-a suspendat pe Şerban, în 20 martie, atât din funcţia de judecător, cât şi cea din cea de vicepreşedinte al CAT. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursului pe motiv că nu s-au schimbat temeiurile arestării şi există posibilitatea influenţării martorilor. Instanţa supremă a respins recursul lui Cătălin Şerban care rămâne în arest.

1 COMENTARIU

  1. sa-l manca pushcaria si pi iel si pi totz giudecatorii shpagari ca-s cam totz asha. dupe ce ca au salari de sute de milioane si penzii de sute de milioane in plus fura de rup. sa-i manca canceru pa banditzii ashtia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.