Expertiza tehnică a carnagiului provocat de Chişărău, finalizată după 9 luni. Cum...

Expertiza tehnică a carnagiului provocat de Chişărău, finalizată după 9 luni. Cum vrea să scape pedelistul

4
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a primit, după nouă luni, expertiza tehnică în dosarul teribilului accident provocat de consilierul judeţean PD-L Iacob Chişărău. Aflat la volanul unui Volkswagen Touareg, în 6 mai anul trecut,Chişărău a intrat în depăşire pe podul din localitatea Şag şi a izbit frontal un Opel care circula regulamentar şi care a fost la un pas să fie aruncat de pe pod. Trei tineri au murit, iar un al patrulea a rămas cu grave sechele. În cadrul anchetei, procurorii au solicitat efectuarea unei expertize tehnice, dar Laboratorului de Expertize Criminalistice Timişoara i-au trebuit mai bine de nouă luni să o finalizeze, în această perioadă dosarul penal fiind, practic, blocat. Concluziile expertizei sunt că vinovat de producerea tragediei a fost consilierul PD-L deorece, odată intrat pe contrasens, impactul frontal nu putea fi evitat.


Avocatul acestuia, Daniel Sabou, a susţinut că nu ştie de finalizarea expertizei şi a refuzat să o comenteze, chiar dacă rezultatele au fost anunţate tututror părţilor din dosar.

Pe lângă această expertiză tehnică, la dosar mai este una medico-legală realizată în baza unor acte medicale pe care Chişărău le-a prezentat, dar care ridică anumite semne de întrebare. Imediat după accident, acesta a fost consultat atât de echipajul SMURD, cât şi la Spitalul Judeţean Timişoara, neînregistrându-se nici un fel de problemă medicală. Cu toate acestea, Chişărău s-a internat la Clinica de cardiologie. În baza constatatărilor de acolo, ulterior, echipa medico-legală a concluzionat că este posibil ca şoferul „să fi suferit leziuni ischemice cerebrale în momentul spasmului vascular (care duce la ischemie) şi poate să aibă loc o pierdere de conştiinţă de câteva secunde, cu recuperare totală”. Altfel spus, fix în momentul producerii accidentului, Chişărău a leşinat, după care şi-a revenit şi nu a rămas nici un un fel de sechele. Aceste concluzii urmează să fie verificate de o contra-expertiză medicală. În timpul anchetei legate de şpaga de 50.000 euro în dosarul falimentului Moldomin a reieşit că Iacob Chişărău a negociat cu vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, şi pe tema accidentului său.

4 COMENTARII

  1. un nenorocit PDL-ist, spui PDL si stii deja tot, a omorat 3 oameni si nu are nici o remuscare, atunci de unde mai vine sloganul „Sa traiti bine”

  2. In faimoasa expertiza care a aparut dupa ce reporteri de la evenimentul zilei au vizitat laboratorul, se precizeaza ca nemernicul circula cu 57 km/h, asta dupa ce au clocit-o si au tinut-o la sertar 9 luni.

    Actele medicale de la faimoasa expertiza medicala a lui chisaRAU sunt semnate de medicii „resiteni” Barsasteanu, Pescariu…

  3. Dumnezeu nu doarme! Nu vreau sa ma gandesc ce sa alegea de proces daca nu erau descoperiti cu spaga. Acum cel putin pot spera ca se va face dreptate,vom lupta pentru asta, in memoria COPIILOR NOSTRI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.