Furt dubios din firma regelui asfaltului din Banat

Furt dubios din firma regelui asfaltului din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Timiş investighează o spargere  petrecută noaptea trecută la sediul grupului de firme Confort – Izometal, unde acţionar este şi regele asfaltului din Banat, Georgică Cornu, spargere care ridică mari semne de întrebare. Atacul a fost semnalat, azi dimineaţă prin 112, la ora 7,40, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă de criminalişti de la secţia 1, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Mădălina Mezdrea. Hoţii au pătruns în clădire printr-un geam de la parter şi au plecat cu două plasme, un sistem de teleconferinţe, un laptop şi o unitate de calculator. Jurnaliştii de la Ziua de Vest susţin că spărgătorii au vizitat biroul asociatului lui Cornu, Lucian Caraiman şi al unei angajate, iar pe un hard disc „se găseau contractele firmei şi documentele de participare la licitaţii”.


Deşi în clădire există paznici şi la parter şi la etajul doi, amândoi au declarat că nu au auzit nimic suspect noaptea trecută. Poliţiştii continuă ancheta pentru a-i identifica pe hoţi.

Firmele lui Georgică Cornu au câştigat numeroase licitaţii, iar procurorii DNA fac investigaţii legate de modul în care au fost câştigate lucrări finanţate din fonduri europene şi cum s-au folosit de către Confort SA documente falsificate la Primăria Arad. PRESSALERT.ro a dezvăluit  că un control al CNADNR a constatat că firma regelui asfaltului din Banat a facturat lucrări neefectuate de peste 20 milioane euro şi a beneficiat de contracte fără licitaţie, deşi a venit cu preţuri umflate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.