Gheorghe Ciuhandu şi-a anunţat pensionarea. Vezi cum comentează secretarul primăriei

Gheorghe Ciuhandu şi-a anunţat pensionarea. Vezi cum comentează secretarul primăriei

6
DISTRIBUIȚI

Nimic surprinzător la conferinţa extraordinară de presă convocată de primarul Gheorghe Ciuhandu, care a „strălucit” prin aceleaşi lucruri ca în cele patru mandate de până acum – condamnarea politicienilor pentru încălcarea moralei în timp ce făcea politică într-un spaţiu destinat doar administraţiei, acelaşi limbaj prăfuit şi autovictimizare fără limite.


„M-am străduit să fiu un primar al tuturor timişorenilor”, a susţinut Ciuhandu care a confirmat că nu va mai candida pentru cel de al cinciela mandat. Chiar dacă „toate sondajele mă dădeau ca şi câştigător sigur”. Ciuhandu a anunţat că şi-a depus şi cererea de pensionare. Viceprimarul Adrian Orza a fost anunţat ca şi candidat al PNŢCD.

Regretele primarului Gheorghe Ciuhandu după patru mandate – că şi-a neglijat familia şi fost prea înţelegător cu unii colaboratori. Dacă Orza i-a mulţumit pentru sprijin, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari era extrem de afectat de decizia primarului. ” Nu comentez politic pentru că sunt funcţionar public. Sufleteşte îmi pare foarte rău. Ne-am înţeles foarte bine. N-am avut nici dute mai încolo. Am colaborat 16 ani, o viaţă de om”, a susţinut mai să plângă „nea Jean”.

6 COMENTARII

  1. „Nea Jean” plange fiindca odata cu plecarea barbosului s-a terminat si cu ciordelile lui si probabil chiar cu locul de munca. Noul primar ce va veni, care in mod cert va fi Robu, nu numai ca il va pune cu botul pe labe pe „tata Jean” ba s-ar putea chiar sa faca niste sesizari la organele abilitate privitoare la multele acte cu iz penal semnate de catre acesta din urma… In aceeasi situati cred ca se afla si vicele Sorinel Pustiul precum si „directorul” Bodo… Ne vedem pe 10 iunie la vot!

  2. ….pentru,,nefericitro” – vesi ca ti se vad izmenele portocalii ciumete , sigur ca Jean de la Shushtra tre sa-si ia talpashitza,cat despre Sorin G. las-o jos ca macane , a fost un vice f. bun , serios si cu mult bun simtz…

  3. bey anticiumeti!
    ieshti un prosta.
    da’ di ce se plece cojocare ca ieste un omini bun si-i da-l nost.
    iel trebe sa ramane ca ieste cu lejea. daca ciuhandru o luvat shpaga aia nun seamna ca si dom secretare o luvat. iel are sute de oi si nare nivoie de shpaga . iel pote lucra chiar pi gratis. clar??????????
    (si doamna nivasta a lui o fekut rivolutia la timisoara si lo dat gios pi ciaucescu. asa sa stitz)

  4. tigan boarat! tio pus bsnditu de cojocari sa scrii picishia, hai ???????????
    va manca puscaria si pra cojo si pra voi tiganii catz cumparat moca pe mana cu cojo ciuhi si miut juma’ de centrru.
    huoooooooooooooooooooooooooooooo ciorilor si ciorditorilor

  5. In virtutea dreptului la replica impotriva opiniilor emise de prostalaii politici…
    Nu sunt membru la nici un partid si probabil ca partidul portocaliu ar fi fost ultimul la care sa doresc sa ma inscriu. Mai mult decat atat am participat de cateva ori la manifestarile care au avut loc in aceasta iarna in Piata Operei. Ma intreb de cate ori ai participat tu domnule „anticiumeti”. Imi doresc din suflet ca toti membri PDL care au incalcat legea sa raspunda penal pentru aceasta si imi doresc ca Basescu sa fie suspendat cat mai repede. Insa pe acelasi principiu imi doresc sa raspunda in fata legii pentru faptele sale penale oricare cetatean al tarii indiferent de culoarea politica si indiferent daca el se numeste Sorinel Pustiu sau Tzoanca. Asta inseamna sa traim intr-o societate civilizata.

  6. Ura si la gara BLANOSULE ,urmeaza Uica Jean si Bodo .Hai baieti dati-i bataie cu bagajele!!!Epoca voastra a apus !!! Dar ce faceti cu tiganii pe care ni -i lasati mostenire pe Mihai Viteazu si B-dul Eminescu ?
    Incet incet se subtiaza CLOACA din Primarie ,pe madam Driha &company mai ramine sau face parte din duzina ,,Sustra ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.