Incendiu de proporţii pe bulevardul Take Ionescu

Incendiu de proporţii pe bulevardul Take Ionescu

1
DISTRIBUIȚI

Un incendiu de proporţii a izbucnit, în această seară, în jurul orei 21,40, într-o clădire de pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara. Flăcările au cuprins acoperişul unei vile aflate pe terenul fostei ILSA.


Pompierii au ajuns extrem de repede la faţa locului pentru că unul dintre detaşamente îşi are sediul la nici o sută de metri de locul incidentului. Nu mai puţin de cinci autospeciale au venit pentru a stinge focul. Circulaţia maţinilor în zona a fost oprită. Intervenţia a fost îngreunată de faptul că în apropierea clădirii care era în flăcări era parcat un autocar. Pentru a evita ca şi vehiculul să ia foc, pompierii l-au stropit cu apă până a ajuns şoferul şi l-a scos din zonă. După acest moment, pompierii au reuşit să se apropie mai mult de focar.  La această oră, intervenţia pompierilor continuă.

UPDATE 1 Intervenţia este îngreunată de faptul că pompierii nu au în zonă hidranţi de la care să-şi alimenteze maşinile, fiind obligaţi să piardă timp preţios pentru a-şi reface rezervele de apă. Pentru că în apropierea incendiului este şi o ţeavă de gaz metan, la faţa locului a sosit şi o echipă de la Eon.

UPDATE 2 Pompierii au descoperit în interiorul clădirii trupul carbonizat al unui bărbat..

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.