Pedelistul Balaş, promovare pre-electorală pe banii Poştei

Pedelistul Balaş, promovare pre-electorală pe banii Poştei

8
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Nelu Balaş, directorul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara, le-a umplut cutiile de scrisori alegătorilor cu felicitările sale. Acestea au sigla Poştei Române, iar  Balaş le urează timişorenilor „Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să vă lumineze casele, să vă aducă belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ocrotească paşii pe drumul vieţii”.


Serviciul de distribuire a fost gratuit, practic poştaşii fiind obligaţi să împartă şi cele 10.000 de urări scrise ale şefului.

Nelu Balaş a încercat să mascheze abuzul sub forma unui ajutor adus…Poştei Române, afirmând că „scopul acestora a fost de a crea o apropiere  de clienții Poștei. Am decis să mă implic pentru că în ultima perioadă a scăzut mult adresabilitatea și vrem să revitalizăm Poșta”. Acesta a afirmat că felicitările le-a tipărit din banii proprii. Explicaţia găsită pentru că nu a plătit distribuţia a fost una simplă – „am promovat Poşta Română, nu pe Nelu Balaş. Am în fişa postului această obligaţie. Până acum nu m-a întrebat nimeni de la PD-L sau alt partid dacă vreau să candidez”.

 

8 COMENTARII

  1. Domnu BALAS ar trebui sa umble la serviciile Postei Romane mai bine.De exemplu dumnealui stie faptul ca daca doresc sa trimit un COLET cu valoare mai mare de 300 Ron, ai nevoie sa o trimiti in CUTIE de LEMN sau CUTIE METALICA,ca sa nu mai spun ca nu este permis COLET cu valoare mai mare de 500 Ron, Insa firmele private de CURIERAT nu cer acest lucru.In aceasta directie trebuie promovata Posta Romana.

  2. sa ne mai laswe si acest domn…soarta e oricum pecetluita….peste 50 de ani,daca mai exista,s-ar putea sa fie ales…pana atunci cheltuie degeaba banii,ai oricui ar fi ei…

  3. Aceasi metoda a adoptat si „Genaral Manager-Aeroport International Timisoara”. A umplut cutiile postale din calea Aradului si Circumvalatiunii cu felicitari semnate in calitatea de sef la aeroport, la care a aplicat si o paza de pe vremea cind probabil era mire( tinar , camasa alba si papion).Totusi nu cred ca le-a lansat din avion, pt ca el are frica de zbor!oamenii astia complexati, au neaparata nevoie de imagine publica in scop politic.

  4. Nu e la prima prostie pe care o face acest individ. De fapt de la instalare a visat doar sa-si faca numele cunoscut prin orice mijloace. Felicitari celor care au descoperit acest abuz in serviciu dar abia astept sa vina cineva de la Parchet sa vada toate deconturile ilegale pe care le-a facut si pentru care a ridicat bani grei din Posta. Sa vedeti Ordine de Deplasare falsificate in numele unor angajati sau directori din DRP Timisoara. Sa vedeti cum il forteaza pe directorul financiar sa iasa la pensie pentru a-i oferi locul celei care ii accepta aceste mizerii.

  5. Nu tot Balas a fost implicat in vara in potlogarii cu niste tabele in care lumea era fortata de postasi sa semneze sustinerea lui la nu-stiu-ce functie in schimbul pensiei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.