Pista aeroportului din Timişoara, reparată cu târnăcopul şi mătura de paie VIDEO

Pista aeroportului din Timişoara, reparată cu târnăcopul şi mătura de paie VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video care surprinde modul rudimentar în care angajaţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara fac reparaţiile la suprafaţa de rulare a avioanelor. Înarmaţi cu un târnăcop, o lopată şi o mătură de paie, oamenii repară un petec de pistă. În primă fază se pot observa doi muncitori care  se ocupă de rezolvare problemei, unul cu o lopată, în timp ce celălalt scoate praful cu o mătură de paie. În următoarele imagini se observă mai mulţi angajaţi ai aeroportului care aduc un utilaj de compactat.


Modul cum se lucrează ridică mari semne de întrebare, în condiţiile în care chiar şi pentru micile reparaţii curente de la pistă trebuie respectate reguli stricte pentru a nu fi pusă în pericol securitatea avioanelor.

Starea pistei de pe aeroportul din Timişoara este una dezastruoasă, fiind înregistrate plângeri din partea piloţilor. Acest lucru este recunoscut şi de directorul de la „Traian Vuia”, Cornel Sămărtinean care a declarat că „într-adevăr există probleme cu pista pentru că de doi ani nu mai există stratul de uzură. Trebuie să i se facă şi reparaţii capitale şi reparaţii de întreţinere. Probabil că imaginile surprind mici lucrări de întreţinere pe care le efectuăm cu personalul propriu. Mai turnăm o gaură, o ruptură de colţ, dar nu putem să face reparaţii mari de întreţinere pentru că nu suntem autorizaţi. Anul acesta avem fonduri alocate în buget pentru reparaţii”.

6 COMENTARII

  1. tipic romanesc. nu se gindesc deloc la siguranta pasagerilor. directorul a declarat ca are citeva milioane de euro profit. de ce nu repara pista? sau banii s-au dus in alta parte

  2. Pentru ca banii se dau de la bucuresti vita furajata, iar dragos bota face articole de doi lei la comanda lui idolu fostul director al AIT. idiotul inca mai spera sa ajunga director dar el saracul este un alcolist de prima mana, care cere articole de la un ziarist de duzina,

  3. 1. banii nu vin de la bucuresti pentru ca aeroportul are finantare proprie.
    2.dragos bota nu face articole de 2 lei, toate postarile au fost demonstrate.
    3.idolu nu are articole la comanda la nici un ziar , spre deosebire de samartinean la opinia timisoarei.
    4.idolu nu spera sa ajunga director , ci va ajunge director la AIT cum spui tu (nu stiu daca stii ce inseamna AIT )
    5.idolu nu consuma alcool
    6.idolu nu are nevoie de articole de presa nici in favoarea nici in defavoarea lui.
    7. dragos bota nu este un ziarist de duzina

  4. ESTI UN DOBITOC, ESTI CHIAR IDOLU, HUAAAAAAAA.S…P…C…M.CAC.
    P.S.banii, ptr.reparatii se dau numai cu apropbarea ministerului DOBITOCULE, daca nu stii taci dracului.

  5. Apropo il mai lingi in cur pe raducanu fostul prefect, s-ati mai sponsorizeze cacaturile tale de gazete, oare de ce nu te legi de formatiunea lui politica, primesti bani sa te legi intr-o directie, baga toate comenturile, obezule. Idolu este cel care are comentul cu(esti un dobitoc).revin si spun ca BANII pentru reparatie vin de la Minister.

  6. Pacat de personalul profesionist din aviatia civila(aici nu ma refer la cei cu studii gen:agro,sport,drept prin corespondenta,chiar aero-spatiale cursuri cu diploma),in viata,care asista la decaderea aeroportului din Timisoara.De ce cetatenilor stam nepasatori si asistam cum acesti impostori isi bat joc in primul rand de noi ca angajati,salarii la limita existentei?Aici nu este vorba de un samartinean,idolu,chiar strambeanu,ci de un nucleu de mafioti care scot lunar sume de pe card imense(4.000-7.000 lei),care amplifica zazania in lumea celor cu retributii mici,acestia baga botul si ei traiesc ca regii.Pardon,scuzati n-am dreptate?Eternul cuib de intrigi,decizii,aditionale, pleaca de la resurse umane,oare?Daca DA,atunci executia va pleca de acolo.Vine 11 iunie 2012,atentie amatorilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.