Procesul în dosarul DNA „Primărie – Heaven”, amânat pentru a doua oară

Procesul în dosarul DNA „Primărie – Heaven”, amânat pentru a doua oară

0
DISTRIBUIȚI

Nici astăzi nu s-a întâmplat nimic la Judecătoria Timişoara în dosarul în care DNA i-a trimis în judecată pe mai mulţi foşti şi actuali angajaţi ai Primăriei Timişoara în frunte cu fostul director al Direcţiei Patrimoniu, Nicuşor Miuţ. Miuţ a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu în formă calificată alături de angajaţii muncipalităţii Petru Opra, Aurel Roşca Octavian, Valentin Marius Voicu şi Florin Chiriţescu.


Chiriţescu a fost acuzat mărturie mincinoasă şi folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Procurorii anticorupţie au anchetat modul în care clubul Heaven, al omului de afaceri Dorin Epure, a exploatat ani de zile o suprafaţă de cinci ori mai mare decât cea care apărea în contractul semnat cu Primăria Timişoara pentru spaţiul din zona Stadionului “Dan Păltinişanu”, stabilind că bugetul a fost prejudiciat cu  850.350 lei.

Apărătorul lui Roşca a cerut instanţei un termen pentru a studia dosarul şi a pregăti apărarea. Judecătorul a decis amânarea cauzei pentru a doua oară, dar a avertizat că este ultimul termen pentru pregătirea apărării. Cei cinci vor fi prezenţi la judecătorie din nou în 24 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.