Reacţia lui Georgică Cornu la dezvăluirile PRESSALERT.ro – un comunicat jegos

Reacţia lui Georgică Cornu la dezvăluirile PRESSALERT.ro – un comunicat jegos

9
DISTRIBUIȚI

Georgică Cornu a reacţionat, astăzi,la dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de şmenurile Confort SA cu CNADNR cu un comunicat jegos şi mincinos de la un capăt la altul. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a făcut publice, sâmbătă, constatările unui raport ţinut la secret din care reiese că firma lui Cornu a facturat lucrări niciodată efectuate de aproximativ 20 milioane euro şi a primit contracte fără licitaţie unde a avut preţuri umflate. După ce în emisiunea „Exces de putere” a venit cu explicaţii contradictorii referitoare la afacerile cu statul român, Georgică Cornu a făcut astăzi public un comunicat de presă în care face o serie de precizări. De fapt, este un atac dezlănţuit împotriva persoanei mele. În lipsa oricăror argumente, Cornu vine cu o serie de minciuni ordinare – de la furtul a 8.000 euro când am lucrat, pentru o scurtă perioadă, la un săptămânal din trustul său de presă, până la un aşa-zis şantaj pentru 10.000 euro înainte de publicarea investigaţiei.


Aceste lături aruncate în capul meu, alături de aceleaşi expresii folosite de cei care nu au ce să spună atunci când PRESSALERT.ro face dezvăluiri incomode ( „pseudo-jurnalist”, „a profanat profesia de jurnalist”, „de fapt,  acest individ nu lucrează în presă, el publică materiale la comandă, pe propriul site” şi multe altele) au culminat cu a-mi implica familia în acest atac murdar împotriva mea.

Comunicatul de presă dat de Georgică Cornu în stilul în care şi face afaceri cu statul, jegos, arată disperarea acestuia faţă de dezvăluirile legate de matrapazlâcurile radiografiate în raportul CNADNR. Nu am furat de la nimeni, nu am şantajat pe nimeni, iar toate   aberaţiile pe care le-a susţinut cu atâta voluptate ec. Georgică Cornu va trebuie să le dovedească în faţa instanţelor civile. Cât despre alte aspecte penale este de datoria procurorilor DNA şi DIICOT să investigheze toate plângerile în care apare numele acestui personaj, care rapid, precum în afacerile sale cu statul, ia locul în emisiunile mondene piticului porno, Simonei Senzual sau Oanei Zăvoranu. Observ că ec. Georgică Cornu nu suflă,, în comunicatul de presă, nici o explicaţie despre acuzele deosebit de grave aduse în raportul CNADNR. PRESSALERT.ro va continua să publice investigaţii, respectând toate standardele jurnalistice, indiferent de atacurile la care voi fi supus. Informaţia corectă şi exactă au făcut din PRESSALERT.ro un reper pentru presa din România care a preluat, în repetate rânduri, informaţiile publicate aici.

9 COMENTARII

  1. Dragos te felicit pentru materialele si pentru faptul ca incerci sa te lupti cu asemenea jeguri care au furat de la statul roman – adica din buzunarele noastre! Te rog sa nu uiti vreodata si de culisele problemei. Georgica Cornu are un fiu care este OFITER la CRIMA ORGANIZATA TIMISOARA chiar la Combaterea Infractiunilor Economice. Nimeni nu-i evalueaza pe astia? Cum sa-i evalueze cand el plateste oamenii sa… TACA?! Nu m-ar mira sa ajungi ca regretatul Iosif Costinas – Dumnezeu sa-l odihneasca in pace – sau alti jurnalisti care au platit scump pentru demnitate si adevar! Asa l-au denigrat la inceput…ca e betiv, ca e spagar..pana la urma l-au omorat chiar cand lucra la o carte si era aproape gata despre incursiunile elemenetelor crimei organizate in randul institutiilor statului care ar trebui sa ne apare (SRI, 0215, CZCCOA, Politie, Parchet, Judecatorie). Cornu – mafia gulerelor albe.

  2. Bravo, Dragos, nu te lasa! Daca acuzatiile lui GC reflecta realitatea, avea obligatia sa le comunice Parchetului. Iar daca nu au nici un fundament in realitate, ar fi pacat sa nu iti plateasca despagubiri grase – ca sa nu spuna lumea ca arunca cu bani numai dupa MA…

  3. DOMNULE DRAGOS,
    ACEST SOFARNOG PE UNDE A UMBLAT– FAEM, TEHNOMETAL, — S-A OCUPAT NUMAI DE SMAKERII SI FURTURI.
    CUM A AJUNS UN MAFIOT HOT, PRESEDINTE LA CCIATIMISOARA,????????
    LUCRURI MURDARE CRED CA S-AU PETRECUT SI IN RELATIA EXCROCULUI CU PRIMARIA TIMISOARA, CACI CIUHA NU IASTE UN INGERAS.
    LUCRARI EXECUTATE DE FIRMELE CORNATULUI REFACUTE SI TOT PROST.
    ASA SE FAC AVERILE EXCROCILOR PORTOKALICII BASISTI SI AI SUSTINATORILOR ACESTORA, NUMAI PRIN JAF FARA MILA.
    BINE AR FI DACA TIMISOARA S-AR SCAPA DE ACEST INDIVID LA PRIMARIE.

  4. Din fericire îl cunosc pe Dragoş Boţa şi chiar am lucrat cu el cînd era ucenic într-ale presei în Drobeta Turnu Severin. Comunicatul semnat de ec. G.C. parcă ar fi făcut de un ziarist din Severin, M.C. Am lucrat şi eu la săptămînalul lui G.C., MEHEDINŢEANUL, şi pot să spun că acest comunicat seamănă ca două picături de apă cu dejecţiile lansate de M.C. la adresa mea şi a familiei mele, după ce mi-am dat demisia de la Mehedinţeanul.
    Sărbători Pascale liniştite, Dragoşe, cu bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.