„A 1001 premieră a Timişoarei va fi un primar independent”

„A 1001 premieră a Timişoarei va fi un primar independent”

1
DISTRIBUIȚI

Directorul Filarmonicii din Timişoara, Ioan Coriolan Gârboni, şi-a lansat, astăzi, oficial candidatura ca independent pentru funcţia de primar al oraşului de pe malurile Begăi. Au lipsit majoretele şi activul numeros, participanţii primind primul manifest semnat de Gârboni. „Cu toţii am asistat la conspiraţia prin care, în cadrul negocierilor dintre PDL și USL privind polii urbani de dezvoltare, s-a stabilit transformarea Timișoarei într-un soi de periferie a Aradului. În sfârșit, nu trebuie să ne mirăm de toate acestea, câtă vreme politicienii locali au alungat investitorii, au pus cetățenii Timișoarei să plătească un preţ foarte mare pe gigacalorie și au adus manelismul în centrul orașului.


Acești mitici de Banat sunt acum gata să facă blat cu Bucureștiul, pe spezele timișorenilor. Să predea cheia orașului celor care au sărăcit și au umilit România. Cu o politică ”integrată” în marea mocirlă națională, Timișoara riscă să devină un oraș ca oricare altul, riscă să se scufunde în anormalitate”, susţine candidatul independent. Ioan Gârboni a explicat că „nu am nimic cu bucureştenii, ci cu miticii vinituri, traseiştii care nu doresc sub nici o formă puterea”.

Gârboni a anunţat surprize pentru campania electorală care va începe mâine, mai ales că „am observat că sunt contracandidaţi care au început să fure din ideile noastre. Nu mi-e frică de nici unul dintre ei, ci doar de mine. Trebuie să promovăm Timişoara care este oraşul celor o mie de premiere. A 1001 premieră a Timişoarei va fi un primar independent”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.