Dansul electoral al candidaţilor la Parada Liceenilor

Dansul electoral al candidaţilor la Parada Liceenilor

3
DISTRIBUIȚI

Un dans sincron, cu durată de şapte minute,  susţinut de circa 900 de tineri care învaţă la 20 de licee din judeţ.  Asta au putut admira timişorenii care au trecut astăzi, la ora 13, prin Piaţa Operei.  Evenimentul a fost unul de impact, care a stârnit curiozitatea trecătorilor, cu toate că liceenii au dansat relativ înghesuiţi de o scenă care a fost amplasată pentru un eveniment care va avea loc diseară, în aceeaşi locaţie. Denumit Parada Liceenilor, evenimentul a avut loc simultan în peste 60 de oraşe din lume fiind parte a manifestării tradiţionale europene Dance with Europe. Concurenţii din întreaga lume speră să între în Cartea Recordurilor.

Tinerii dansatori s-au bucurat şi de atenţia viceprimarului Adrian Orza, candidat al Uniunii pentru Timiş la funcţia de primar, prezent  ca reprezentant al Primăriei Timişoara, unul din organizatorii evenimentului.  „Sunteţi cei mai inteligenţi, cei mai pregătiţi, şi cei mai avangardişti”, i-a flatat Orza pe tineri, de la microfonul amplasat sus  pe scenă. De la eveniment nu a lipsit nici inspectorul şcolar general Marin Popescu, candidat PDL la funcţia de consilier judeţean, tot ca reprezentant al organizatorilor, respectiv IŞJ Timiş, care a stat să-l vadă lumea şi a plecat înainte să înceapă dansul.


Popescu a bifat a doua ieşire în public pe ziua de astăzi, după ce în cursul dimineţii a vizitat standurile de la Târgul liceelor, care are loc la Iuliul Mall. A treia în această săptămână, dacă numărăm şi parteneriatul de colaborare semnat luni cu UVT. Popescu nu vrea să renunţe la şefia IŞJ, cu toate că însuşi ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre,  a declarat marţi, la Prefectura Timiş, că un candidat la alegerilor locale ar trebui să se suspende din funcţie pe durata campaniei. În replică, Popescu a precizat că a fost numit de Ministerul Educaţiei şi că nu va demisiona pentru că nu îşi face campanie din postul pe care îl deţine.

3 COMENTARII

  1. Unul mai jenant ca altul! Si ăştia ar vrea să fie mari mahări în continuare peste viitorul copiilor? Ia să spună ei doi în tandem, care sunt mânăriile pe care le-au orchestrat referitor la Liceul de Arte Plastice Timisoara!
    Asa, ca să stim si noi, bizonii alegători, ce destepti e (sic!) băieţii aştia doi, parca facuti de o mamă!

  2. „Sunteţi cei mai inteligenţi, cei mai pregătiţi, şi cei mai avangardişti” , auzi la Orza, asta crde ca discursul pentru pensionari ii poate sensibiliza si pe liceeni! :)) Nu cred ca ii impresioneaza pe tinerei nici cu RATTul, nici cu parcurile si cu siguranta nici cu cluburile pensionarilor.

  3. profita si ei de ce pot ca sa apara in fata plebei, dezastru! la asemenea evenimente non politice nu ar trebui sa se dea cuvantul unor astfel de rebuturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.