Candidatul USL la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, internat de urgenţă la Cardiologie

Candidatul USL la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, internat de urgenţă la Cardiologie

DISTRIBUIȚI

Candidatul Uniunii Social Liberale la Primăria Timișoara, senatorul Nicolae Robu, a fost internat de urgență la  Institutul de Cardiologie. Robu a fost depistat cu leziuni tricoronariene, iar o echipă de specialişti cardiologi de la institutul timişorean urmează să decidă ce fel de intervenţie chirurgicală i se va face lui Robu, au anunțat cei de la jurnalul.ro. Purtătorul de cuvânt al PNL Timiș, Alina Sabou, a confirmat pentru PRESSALERT.ro că Nicolae Robu „este într-adevăr pentru o serie de analize la Institutul de cardiologie. Deocamdată , aşteptăm rezultatele analizelor. Vom vedea ce se urmează”. Mai multe surse din PNL Timiş au confirmat că au fost anuşlate toate acţiunile de campanie programate pentru astăzi şi zilele următoare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Partenerii lui Nicolae Robu, copreşedinţii USL Timiş, şeful PSD Timiş, Titu Bojin, şi liderul PC Timiş, Maria Grapini, habar nu aveau că penelistul a fost  internat de urgenţă la Institutul de Cardiologie.


„Nu ştiam că este în spital. Ştiu doar că duminică a avut un puseu de tensiune, dar nu ştiam că are probleme cu inima”, a explicat Titu Bojin. Acesta spune că probabil este vorba doar de stres şi exclude ipoteza ca Robu să fie retras din cursa pentru Primărie. Maria Grapini, aflată la Bucureşti, a declarat „chiar nu aveam nicio idee. Ştiu că este un om sănătos şi că face multe sport. Nu am cunoştinţă să aibă probleme cu inima. Sper să fie doar pe fond de oboseală şi îi ţin pumnii să îşi revină”. Nici şefa PC Timiş nu crede că internarea lui Robu va interfera cu buna desfăşurare a campaniei electorale sau că Robu ar putea să nu mai candideze la funcţia de primar al urbei  de pe Bega.

UPDATE 2  Şeful de campaniei al PNL pe Timişoara, Dan Diaconu, a declarat că „Nicolae Robu a fost internat în cursul acestei zile la Clinica de cardiologie pentru realizarea de investigaţii medicale. Rezultatele le vom cunoaşte în cursul zilei de mâine şi care este decizia medicilor. Ce este de menţionat cu putere – nu s-a pus, nu se pune şi nu se va pune problema retragerii din cursa electorală. Campania electorală va continua de către echipa candidatului Nicolae Robu. Evenimentele care necesită prezenţa sa imperativă au fost amânate, iar celelalte vor continua conform celor planificate anterior . Nicolae Robu vă transmite salutări prin intermediul meu. În cel mai scurt timp ne vom reîntâlni în campanie. Din discuţiile de până acum cu medicii, perioada de spitalizare va fi scurtă”.

14 COMENTARII

  1. Timisoreni, daca dupa 22 de ani votati tot CRIMA ORGANIZATA DIN 1989= PDL+PSD(COMUNISTII)-PNL(SECURISTII)-PNTCD(INFORMATORII)? ATUNCI PACAT DE SANGELE VARSAT DE TINERII CARE AU SPERAT O ROMANIE FARA COMUNISTI SI SECURISTI.
    VOTATI SINGURUL PARTID CARE II VA BAGA LA PUSCARIE SI NU VA MAI LASATI PROSTITI, VOTATI PP-DD !

  2. Robu va fi bine, este un om puternic si sigur nu va renunta la candidatura, dupa cum se poate si vedea cate realizari a avut in cadrul Universitatii…

  3. Poti sa fii adversarul politic al cuiva si esti liber sa nu il votezi.
    Dar sa te bucuri de problemele de sanatate ale cuiva iti pierzi calitatea de OM. Esti josnic!

  4. Domnule Klaus,
    Cel care trebuie sa mearga la puscarie este „stimabilul” DD pentru santaj.Faptul ca nu a ajuns inca acolo este multumita lui Basescu care dorea sa-l utilizeze in campania electorala sa-i faca jocurile.Dar niciodata nu este prea tarziu pentru ca justitia sa-si faca datoria. Oricum pierderea nu este mare raman domnii Condurateanu si Bertea sa duca mai departe”stindardul dreptatii” si sa dea 20000 de euro la tot poporul.

  5. COMUNISTILOR , NU MAI MINTITI POPORUL !TIMISORENI, VA MANIPULEAZA CA IN 1989. ŞANDRAMAUA COMUNISTA ROBU , EREA ASATAZI IN PARLAMENT SI VOTA LEGEA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN+UITATIVA LA STIRI SI IL VETI VEDEA.
    ROBU ,BOLNAV ? ESTE O MANIp**aRE ORDINARA , VOR SA+L VICTIMIZEZE.
    VOTATI PP+DD SI VA SCAPAM DE COMUNISTI+SECURISTI !
    DACA NU ? ATUNCI VA MERITATI SOARATA ŞI PACAT DE TINERII CARE SI-AU SACRIFICAT VIAŢA PENTRU O ROMANIE FARA COMUNISTI SI SECURISTI.
    TIMISORENI DESTEPTATIVA , VOTATI PP-DD !

  6. SUTENE , MA INFRACTORULE , NU MAI PROSTI PE TIMISORENI.
    DAN DIACONESCU , NU ESTE MEMBRU AL PP-DD.
    DACA PE 10 IUNIE , TIMISORENII NU VOR VOTA PP-DD ? MAI DEVREME ,S-AU MAI TARZIU TOT LA PUSCARIE VE-TI AJUNGE.
    TIMISORENI, TREZITI-VA SI PE 10 IUNIE VOTATI PP-DD !

  7. Bine ca e internat acolo la inst de cardilogie.Nu de alta dar sper sa simta si el noaptea,acel miros PESTILENTIAL al fabricii de anvelope Continental.
    Aceste autoritati corupte si toti „vulpoii batrani” care vor sa fie primari sau sefii CJT REFUZA sa dea curs plangerilor a sute deoameni care suporta acel miros groaznic si deosebit de toxic care se simte noaptea mai ales,pe raza de kilometrii si in zone locuite,in apropierea celor doua spitale (dintre care si institutul de cardiologie) si a 3 licee.
    Rusine tuturor,nu am vazut pe nici un candidat care sa sufle o vorba despre asta.De fapt oricum nu s-ar tine de cuvant.
    Deschide geamu dle Robu si admira parfumul ! Sper sa iti placa..in rest insanatosire grabnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.