Candidatul USL Titu Bojin: “PDL ne-a tratat pe toţi cu dispreţ”(P)

Candidatul USL Titu Bojin: “PDL ne-a tratat pe toţi cu dispreţ”(P)

0
DISTRIBUIȚI
– Domnule Titu Bojin, candidaţi la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea Uniunii Social Liberale şi am constatat o radicalizare a discursului dumneavostră, la adresa PDL.

– Nu este vorba despre o radicalizare, ci despre o realitate. E adevărat că, la ultimele întâlniri cu cetățenii, am vorbit deschis despre ceea ce a făcut PDL, în ultmii 8 ani. Adică, a tăiat pensile și salarile, a redus ajutoarele sociale, a umilit profesorii și oamenii de cultură.

– Cei de la PDL susțin că aceste măsuri au fost absolut necesare, pentru ca România să nu se prăbușească.

– Acest tip de motivație ascunde, de fapt,  o incompetență crasă a fostei guvernări. Haideți să ne uităm în urmă și să vedem ce fel de oameni a promovat PDL. Amatori, diletanți, clienți politici. Haideți să vedem ce fel de miniștri a numit PDL. Cu asemenea personaje este evident că România a fost condamnată la sărăcie. Când arunci milioane de euro pe proiecte inutile, menite doar să aducă bani firmelor de casă, nu poți să afirmi că reduci veniturile populației pentru a scăpa țara de criză.


Criza din România a avut o componentă originală! Dacă vreți, o componentă portocalie!

– La nivel județean, ce reproșați PDL?

– Niciodată nu am să vorbesc despre chestiunile de ordin personal ale adversarilor politici, însă din punct de vedere al acțiunii administrative, PDL nu poate să vină cu nimic în fața cetățenilor. Domnul Constantin Ostaficiuc conduce de mai bine de 16 ani acest județ, fie din poziția de subprefect sau de vicepreședinte al Consiliului Județean, fie din funcția de președinte al CJT. A crescut cumva standardul de viață al timișenilor, în tot acest timp? Marile proiecte au ocolit Timișul. Municipiul Timișoara nu are o șosea de centură, pentru scoaterea traficului greu din oraș, sunt drumuri în județ pe care nu poți să circuli, contractele din fonduri publice și europene au asigurat funcționarea firmelor pedeliste, iar multe dintre lucrările edilitare sunt de proastă calitate.

 

– PDL a obținut multe voturi în Timiș, în ultimii opt ani…

– Așa este, dar ce au avut de câștigat timișenii? Buna colaborare dintre administrația Ciuhandu și administrația Ostaficiuc a transformat cumva Timișoara într-un oraș cu adevărat european? Nici vorbă! Municipiul de pe Bega este poluat, este blocat de multe ori din cauza traficului, este nesigur din cauza infracționalității stradale. Avem unități spitalicești în județ, în care actul medical se desfășoară ca în timpul războiului. Ce a făcut PDL, până la urmă? Ne-a tratat pe noi toți cu aroganță și dispreț! S-au comportat cu noi de parcă ar avea un altfel de sânge, o altă grupă sanguină!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.