CARNAGIU Un bărbat de 64 ani şi-a executat concubina şi cumnata în...

CARNAGIU Un bărbat de 64 ani şi-a executat concubina şi cumnata în stradă, după care s-a sinucis UPDATE 2 Ce s-a întâmplat cu două săptămâni înainte

1
DISTRIBUIȚI

Două femei au fost executată-n plină stradă în localitatea arădeană Pecica, în jurul orei 13,40,  fiind împuşcate de concubinul uneia dintre ele, după care agresorul s-a sinucis. Incidentul s-a petrecut pe o stradă extrem de circulată. Agresorul, în vârstă de aproximativ 68 de ani, a scos un pistol cu glonţ şi a a împuşcat-o în cap pe concubina sa, în vârstă de 45 ani, după care a tras şi pe cea care o însoţea, cumnata acestuia. După ce a tras în cele două, bărbatul s-a sinucis. Concubina acestuia a decedat pe loc, iar agresorul şi cumnata după câteva zeci de minute în ciuda eforturilor echipelor de la Ambulanţă de a-i resuscita. Din primele informaţii ale poliţiştilor reiese că atacul s-ar fi produs pe fondul geloziei, iar arma, un pistol cu glonţ, ar fi fost adus din Austria, unde acesta lucrează.


Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli noi informaţii legat de acest caz.

UPDATE 1 Agresorul a fost identificat ca fiind Ladislau Farcaş, în vâstă de 64 de ani, concubina acestuia fiind Maria Udrea, de 48 ani, iar cumnata acesteia Otilia Mihai, de 35 ani. Individul a plecat după cele două femeie pe o bicicletă şi în momentul în care le-a zărit în faţa unui magazin de la ieşirea din Pecica către vama Nădlac a descis focul. Le-a tras câte două gloanţe în zona pieptului, după cae ţi-a tas un glonţ în cap. Arma folosită a fost un pistol Zastava, calibrul 9 mm. Anchetatorii nu exclud ca în momentul atacului agresorul să fi fost sub influenţa alcoolului. Ladislau Facaş avea la activ mai multe condamnări pentru furt.

UPDATE 2 Scandalurile dintre Ladislau Farcaş şi fosta sa concubină erau de notorietate, relaţia lor de peste 20 ani fiind presărată cu certuri, scandaluri şi crizele de gelozie ale acestuia. Unul dintre apropiaţii familiei a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în urmă cu aproximativ o lună, Maria a decis să plece acasă la părinţi. El a tot ameninţat-o că o să omoare, dar ameninţările erau la ei ca bună ziua. Acum vreo săptămână, două s-a întâlnit cu ea şi i-a spus că  a cumpărat ceva. Şi a accentuat ceva. Probabil că era pistolul. Ea nu a depus plângere la Poliţie”.

 

1 COMENTARIU

  1. Sper sa fi fost unguri!
    Bravo acestor, „romani”!Sunt incantat,fiindca, doar moldovenii,stiam ca sunt,”dupa” unguri,capabili de ,”rarire”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.