TUPEU Ciuhandu, după 16 ani la primărie: „Nu am fost la putere...

TUPEU Ciuhandu, după 16 ani la primărie: „Nu am fost la putere să furăm”

9
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Ciuhandu, cel care a fost primarul Timişoarei vreme de 16 ani, spune că nu a fost niciodată la putere. Declaraţia a fost făcută, astăzi, din postura  de membru fondator  al Uniunii pentru Timiş, alianţa dintre PNŢCD şi Forumul German. “ Nu avem miijloacele financiare ale PDL, nu am fost la putere să furăm, nu am fost nici într-o opoziţie formală ca să guvernăm”, a declarat Ciuhandu.  Actualul primar se arată optimist cu privire la câştigarea alegerilor. “Acestă Uniune pentru Timiş va face dovada unor oameni noi, în ton cu ceea ce este mentalitatea europană şi ar fi bine dacă în campanie am fi scutiţi de tot felul de invective.


Avem peste 40 de proiecte de mare anvergură, nu mai trebuie să vină alţii să descopere America. Trebuie doar să continue colaborarea cu Uniunea Europeană. Sunt convins că tot noi vom duce la capăt planurile şi proiectele începute”, a conchis ţărănistul.

9 COMENTARII

  1. asa-i mai bot imblanit!
    sa vezi ce ti-o furam noi dupa 10……..
    scump ti-a fi pasul prin oras, ftuti gura mati de tigan borat. timisoara a avut 2 mafii ;una pdlista si alta pntcdista.

  2. Ar fi culmea sa mai creada cineva……DEJA aceasta epoca este apusa si se vorbeste de ea la timpul trecut…….este istorie…..sigur in 16 ani….s-a mai facut cate ceva,dar „marile Realizari”nu trebuie uitate…..si Timisorenii vad zilnic…..Telparc,ridicari de auto,oameni pusi pe drumuri ani de zile pentru o autorizatie…..casele,castelele si vilele Romilor,luate cu complicitatea si coautoratul functionarilor corupti…..gropi,mizerie…..taxe enorme pe spinarea cetatenilor…..Asa k…..ADIO,nu LA REVEDERE…

  3. Poate afla ziaristii adevarul cu privire la averea agonisita prin munca cinstita de familia primarului Ciuhandu in Germania in orasele infratite Timisoarei si in Viena. Sau asteptam sa vedem unde se retrage domn primar sarac si cinstit. Dumnezeu nu bate cu bata, nimeni nu se bucura de banii necinstiti si nici nea Jan nu prea sta bine cu sanatatea, semne de la divinitate, au furat degeaba, nici mostenitori de calitate nu s’ar dpune ca au, atunci unde e satisfactia … ?

  4. Where’s z marmota? Poate pe aia nu poate sa o fure nimeni. Cred ca astia de la putere tre’ sa aibe un singur slogan. „Somebody stop me!!!” Jim – The mask.

  5. INCREDIBIL CE TUPEU ARE!! A vandut orasul clanurilor colorate, cu nume de fructe (Visinel & co.), a incasat telpark ani de zile fara sa construiasca nici macar o singura parcare ca lumea, a dat zeci daca nu sute de contracte firmei lu’ fiu-su’, strazile si trotuarele din Unirii sunt varza, nu mai zic de cele din zone mai putin centrale, a desenat piste de bicicleta de 2 centimetri si pana si pe alea sunt parcate masini, pentru ca, dupa cum am spus, nu a facut nici macar o singura parcare! Nu s-a mai interesat de altceva decat smenurile lui de ani intregi, a lasat orasul asta minunat in praf (unul dintre cele mai poluate din Europa) si in paragina (cladirile le cad in cap oamenilor si/sau distrug masini in CENTRU!) Asta e primar?? Asta e o tumoare care trebuie operata de urgenta!!

  6. Stiu…..vreau …..si pot,,,,,sa administrez cu pricepere acest oras pentru ca am facut facultati,masterate iar 30 de ani am fost politist de succes….Eu sunt cel care se pricepe sa-i dea pe m,ana justitiei si sa inceapa o activitate pe structura noua.Fara furaciuni,cu deschiderea unui birou de consiliere gratuita a TIMISORENILOR….de mediere gratuita a litigiilor dintre Timisorean si institutziile statului.Case pt saraci,nu A.N.L.cumparate de copii sefilor si revandute copiilor vostri,sau inchiriate….pt a adce bani necinstiti acestora.Tot ce este acolo….orice activitate,a fost capusata de firme ALE LOR,copii,finii si alte neamuri.Sunt singurul hotarat si pregatit care sa le spuna PLECATI….acestor jefuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.