Cum plănuia pedelistul Anculia să scape de ancheta DNA. Vezi înjurăturile pentru...

Cum plănuia pedelistul Anculia să scape de ancheta DNA. Vezi înjurăturile pentru procurorii

1
DISTRIBUIȚI

Directorul APIA Caraş Severin, pedelistul Romică Anculia, arestat în dosarul de corupţie legat de fraudarea fondurilor pentru refacerea pajiştilor alături de primarul din Oţelu Roşu, Iancu Simion Simi, şi cel din Socol, Ghiţă Valentin, avea un plan bine pus la punct pentru a scăpă de o eventuală anchetă. Anculia era obsedat de faptul că ar putea fi interceptat de către anchetatori, aşa că-şi lua măsuri de prevedere şi îşi avertiza colaboratorii de posibilitatea de a fi monitzorizaţi. Într-o discuţie ambientală, şeful APIA îi înjura pe procurori – „F…-i în gură să-i f…Ţi-e frică să vorbeşti, vorbeşti tot numai prin semne, băga-le-aş p…în gură”.

Conform procurorilor DNA, în timpul monitorizării acestuia ” într-un mediu ambiental (în 23 aprilie, n.a.) relata unei interlocutoare faptul că ar fi fost prevenit că este iminentă o descindere a organelor de urmărire penală şi că atât el, cât şi alt funcţionar cu funcţie de conducere din municipiul Reşiţa ar urma a fi reţinuţi în perioada imediat următoare.


Mai mult, inculpatul relata că ar fi fost informat că în ceea ce-l priveşte, organele de urmărire penală ar fi întocmit un dosar amplu şi detaliat pe zile şi ore, ce ar surprinde cu fidelitate ansamblul activităţilor sale infracţionale, aruncând responsabilitatea luării unei măsuri preventive pe primarii din judeţul Caraş – Severin, primari care nu ar fi păstrat discreţia cu privire la activităţile asocierii infracţionale iniţiată de inculpat şi la care au aderat mai mulţi primari”. Anculia s-a pus să pregătească un plan de a scăpa, vorbind cu un medic să-i aranjeze internarea într-un spital din Timişoara. „Deşi a fost informat de către medicul cu care a luat legătura cu privire la faptul că medicul specialist din Timişoara ar putea să aprecieze că nu se impune internarea, inculpatul Anculia Romică Pavel a fost foarte ferm şi direct, reproşându-i medicului cu care discuta că nu înţelege că inculpatul trebuie să se interneze de urgenţă. Caracterul imperios al internării pentru inculpat se coroborează cu afirmaţia pe care acesta a făcut-o cu ocazia aceleaşi convorbiri ambientale la care am făcut referire mai sus, discuţie în cuprinsul căreia inculpatul a arătat că „trebuie să dispară din peisaj pentru vreo două – trei săptămâni”, au susţinut procurorii. Nu a mai apucat să-şi ducă planul la îndeplinire pentru că a fost „umflat” de DNA. Apărătorul lui Anculia susţine că directorul APIA Caraş Severin este grav bolnav, având probleme cu rinichii.

1 COMENTARIU

  1. Ei bas….SI-A adus aminte ca mai trebuie uneori sa se si imbolnaveasca.?! Dar cand se ,,juca,, cu banii publici folosindu-se de functia detinuta pentru binele si prosperitatea sa si a partenerilor sai portocalii????????????????…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.