Drăgănescu, aşteptat să revină în PNL

Drăgănescu, aşteptat să revină în PNL

4
DISTRIBUIȚI

Senatorul Nicolae Robu, a declarat astăzi, că fostul prefect Ovidiu Dragănescu este binevenit în rândurile liberalilor din Timiş, dacă doreşte să se întoarcă în partid după finalizarea concediului de paternitate.


 Şeful PNL Timiş spune că Drăgănescu  nu a luptat niciodată împotriva liberalilor  şi că nu există vreun motiv pentru care, dacă ar dori să se întoarcă, să nu fie primit.  Drăgănescu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent pentru primăria Timişoara, ulterior anunţând că se retrage pentru a nu afecta şansele lui Nicolae Robu de a câştiga mandatul de  primar al urbei de pe Bega.

4 COMENTARII

  1. Simpatizez cu liberalii dintotdeauna si il simpatizez pe Robu insa imi pare in ultimul timp ca face niste gafe incalificabile. PNL a fost un partid elitist care nu isi incalca principiile (sau cel putin asa credeam eu). Individul asta, Draganescu, dupa ce PDL a preluat puterea a incercat sa dea spaga pentru a-si mentine functia de prefect. Inregistrarea actului se gaseste pe internet. Robu asemenea oameni vrea sa aduca in PNL? Asta c asa nu imi mai aduc aminte de Dugulescu si alte mizerii umane…

  2. voi chiar mai insistatati cu faza aia?stie toata lumea ca era parte dintrun flagrant cu doi din mafia tiganeasca.momentul tare urma sa fie cand aia luau banii.inclusiv Dnaul a retras dosarul cand a vazut despre ce e vorba,desi se autosesizase imediat.

  3. Preafericite. [ro(s) de teama ca se intoarce domnul Draganescu], in ce consta liberalismul tau??? Daca cineva din orasul asta vrea, pe bune, sa promoveze o tinuta politica si sociala liberala, atunci, cu siguranta, si-ar indrepta atentia spre liberalul Draganescu. Noi, timisorenii, suntem liberali dintotdeauna, chiar si pe vremea raposatului, asa ca recunoastem de departe un liberal convins, pe deasupra si foarte inteligent, cu o reala capacitate comprehensiva. Preluati PNL-ul , domnule Draganescu, si multe lucruri se vor indrepta la nivelul acestui partid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.