EXCLUSIV Consilierul judeţean liberal De Maio, declaraţii bombă în dosarul în care...

EXCLUSIV Consilierul judeţean liberal De Maio, declaraţii bombă în dosarul în care este inculpat

8
DISTRIBUIȚI

Consilierul judeţean liberal Leontin  De  Maio a fost prezent, astăzi, la JudecătoriaTimișoara, unde a fost audiat  în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru că a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. Acesta a fost oprit de Poliție, în martie  anul trecut, când se întorcea de la o petrecere organizată chiar de ziua lui.

În timpul audierii sale de către judecător, Leontin De Maio a povestit că „în data de 26 martie 2011, în jurul orei 5:30 am fost oprit de un echipaj al poliției, pe bulevardul Regele Ferdinand și am fost obligat să suflu în etilotest de trei ori în vederea stabilirii alcoolemiei. Niciodată nu mi-au spus polițiștii ce indică aparatul, mi-au spus doar să suflu încontinuu.


Apoi mi-au spus să merg la spital pentru recoltarea unor probe biologice. Am coborât din mașina mea, am urcat în mașina poliției și am semnat un proces verbal întocmit de organele competente după ce l-am citit. În timp ce așteptam în mașina lor am observat că polițiștii stăteau de vorbă cu un bărbat. Martorul asistent nu s-a deplasat cu noi în mașină, la spital sau poliție, și nici nu l-am mai văzut ulterior. La spital, medicul de gardă m-a examinat,  mi-a verficat motricitatea, m-a pus să merg în linie dreaptă și să ridic anumite obiecte. După această examinare medicul mi-a spus că trebuie să-mi ia sânge, însă am refuzat pe motiv că sunt alergic la ace. La spital nu am purtat nici o discuție cu medicul de gardă sau cu polițiștii în afara unor simple răspunsuri la întrebările care mi se adresau. Polițiștii chiar m-au amenințat spunându-mi ca mă pot aresta dacă nu accept recoltarea probelor biologice. Doctorul care m-a examinat nu m-a întrebat dacă am consumat băuturi alcoolice. Consumul de alcool este exclus întrucât în acea perioadă eram sub medicamentație.  În aceeași dimineață, înainte de a intra în incinta spitalului, am scris o declarație pe capota mașinii Poliției”. Procurorul a cerut audierea celor trei martori la următorul termen de judecată.

 

 

8 COMENTARII

  1. Fiti seriosi, si eu cand vad ace ma ia cu transpiratii! Alcooltestul (dispozitivul in care se sufla) e suficient! Nu inteleg de ce nu a fost suficient si pt De Maio!!?

  2. Cred ca fiecare dintre noi am fost opriti macar o data de militieni in trafic, fiecare dintre noi ne-am poticnit de asa zisele lor razii si de atitudinea lor de genul Si daca n-ai facut nimic tot iti gasesc eu ceva! Cu atat mai mult cu cat daca lucrurile sunt si teleghidate! Eu am fost in seara respectiva in oras si nu erau filtre ale politie si nu fusese anuntata nici o actiune organizata, nu cred in cazualitati, drept urmare nu cred ca intreg scenariul este o intamplare! Daca m-as trezi intr-o situatie similara cu Leo, cel mai probabil as actiona ulterior, dupa solutionarea dosarului, in instanta pentru daune de natura morala tot ce inseamna Politia Romana cu reprezentativitate in Timis si Timisoara, pentru simplul motiv ca maniera in care se comporta ei se numeste abuz in serviciu.

  3. Tocmai acum trebuie sa fie judecat cazul? Inainte de alegerile locale. Nu se mai satura sa arunce cu noroi in PNL? Toti ne-am intalnit oadata cu d-ni politisti in trafic, care incearca sa ne sperie. Sper sa se termine oadata cu hartuirile astea din partea partidului de la conducere din Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.