Fostul prefect Băcală intră-n vacanţă

Fostul prefect Băcală intră-n vacanţă

1
DISTRIBUIȚI

Demiterea de către premierul Victor Ponta este o  binecuvântare pentru fostul prefect de Timiş, Mircea Băcală. Asta reiese din declaraţiile făcute astăzi, după terminarea ceremoniei  de celebrare a Zilei Prefecturii şi de învestire a Lilianei Oneţ în funcţia de subprefect al judeţului Timiş.  ” În primul rând, cred că pentru mine sunt pregătite deja activităţi, pentru că voi intra imediat în atribuţiile de funcţionar public în cadrul consiliului judeţean, dar cu siguranţă va fi şi o perioadă mai liniştită, fiindcă nu am avut niciun weekend liber.


Ba am avut vizita unui ministru, ba am avut vizita unui oficial  diplomat străin, ba au fost situaţii în care trebuia să fiu permanent prezent la instituţie. Deci, din acest moment, pot să mă consider în vacanţă”, a declarat Băcală. După demitere, fostul prefect  va ocupa postul de consilier în cadrul Serviciului de Integrare Europeană al Consiliului Judeţean Timiş.

1 COMENTARIU

  1. mircea-o avem nevoie urgenta de un strungar la bucse , lagare , piulite si suruburi. si asa ai ramas fara servici , te asteptam urgent. avem pregatit pentru tine un ,,Ranghet”-1960.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.