Încăierare politică pe demisia şefului Inspectoratului Şcolar Timiş

Încăierare politică pe demisia şefului Inspectoratului Şcolar Timiş

11
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin,  i-a cerut, astăzi, demisa inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Timiş, pedelistul Marin Popescu. „Am un mesaj pentru domnul Popescu de la inspectoratul şcolar. Având în vedere  implicarea sa totală în campania electorală şi modul în care continuă să facă numiri pe criterii politice, chiar dacă s-a schimbat guvernul, îi cer să-şi dea demisia.


Îl rog prietenos să nu-şi facă mai multe probleme decât are”.  Liderul PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc, a reacţionat , afirmând„dacă Bojin face astfel de acuzaţii politicianiste şi de campanie electorală, e treaba lui. Dacă vine şi cu argmente şi cu exemple concrete se vor lua măsuri”. Cât despre activitatea inspectorului general, Ostaficiuc spune că e foarte mulţumit şi că Popescu este printre cei mai buni oameni din ţară în ceea ce priveşte această activitate.Întrebat dacă este încă este mulţumit de activitatea lui Popescu după  rezultatele catastrofale de la simulările din Timiş, Ostaficiuc a declarat că nu a văzut aceste date, şi prin urmare, nu poate comenta, având în vedere că nu este de competenţa sa. Inspectorul general Marin Popescu nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta acuzele aduse de Bojin şi nici pentru a preciza dacă îşi va da demisia.

11 COMENTARII

  1. am mai spus-o, Popescu asta mi-a fost coleg, este un oltean ARIVIST….sa se duca la el in oltenia, sa demonstreze ce vrea acolo…uitati-va la figura lui….acasa oltene, la mami….ca mi-e greata, ai ramas la fel ca in facultate,,,,un tzucator de kururi…marsz in OLthenia

  2. am mai spus-o, Popescu asta mi-a fost coleg, este un oltean ARIVIST….sa se duca la el in oltenia, sa demonstreze ce vrea acolo…uitati-va la figura lui….acasa oltene, la mami….ca mi-e greata, ai ramas la fel ca in facultate,,,,un tzucator de kururi…marsz in OLthenia…URGENT

  3. Ovidiu,
    nu cred ca ai fost coleg cu Popescu. Probabil ca ai picat Bacalaureatul si de asta te oftici….
    Ca ti-e greata nu ma mir – de la tine ti se trage….

  4. Personaj foarte util celor portocalii. A incadrat pe posturi la comanda tot felul de incopetenti. Sa nu mai vorbim de deturnare de fonduri. Recomand un audit la inspectoratul de invatamant.

  5. De la fam Nicolicioiu ți se trage Marine !!!! Sunt razbunatori, toată ziua vorbesc de tine pe la colturi, ca sa vezi ce gunoaie ai promovat!

  6. sincer, mie mi se parea un ingamfat si un gunoi. foarte bine ca a fost demis. sper ca urmatorul sa fie mai bun. dar un lucru este cert. muncea foarte mult si la fel ii punea si pe directori si altii. dar oricum, bye bye marinica. si pt. ovidiu: ai fost coleg poate cu fantoma lui

  7. Oltean, oltean, dar fata de banatenii mei, e mult mai valoros si cu bum simt !!! Banatenii au emigrat, au ramas numai curucurile in Banat, de aia ii conduce Bojin si alte fosile din gasca lui ILiescu.

    Dar sa-i dea afara si pe ministrul plagiator, ca a facut de ras comunitatea stiintifica din Romania in 3 tari, Japonia, Israel si Taiwan, si sa-i dea afara si pe cei care i-au supervizat dosarul de avansare, atat comisia locala cat si cei din comisia CNATDCU care au dat aviszul final !!!!

    Si sa-i ia la rand pe toti profesorii universitari din Romania, ca nu sunt multi, in primul rand cei din CNATDCU, apoi cei care conduc doctorate si sa-i puna in lumina reflectoarelor la un examen de Abilitare serios si netrucat, cu profesori de la amri universitati din strainatate.

    Cati Mang-i si Mang-ute nu sunt printre ei? Cati au plagiat? Cati nu si-au facut ei lucrarile, mai ales cele ISI? Sa vedem cati profesori de economie de la ASE Bucuresti, FEAA Timisoara, Cluj etc. vor mai ramane in post, alaturi de alti “specialisti” din toate domeniile, ca vezi ca pana si la calculatoare sunt impostori.

  8. D-nul OSTAFICIUC SI MARIN POPESCU mint cu nerusinare,au inlaturat directoeri competenti de la conducerea scolilor care au facut ceva pentru scolile respective si pentru comunitatea in care traiesc,ba mai mult au spus ca nu conteaza competenta,important sa asculte de partid.S-a trecut si peste Primarii localitatilor timisene neinteresandu-i ca distrug copiii si comunitatea respectiva prin punerea in functie a unor suplinitori necalificati care nici macar nu-si faceau orele.STRIGATOR LA CER!!!!!!!DICTATURA PE FATA!CUTREMURATOR :sa lovesti in oameni nevinovati care toata viata lor si-au dedicat-o scolii,numai pt ca asa vrea partidul sau oarecare persoane josnice.Dar exista un D-zeu care va face dreptate.

  9. Nu inteleg ce cauta la inspectoratul scolar, un indivit care nu s-a nascut in zona noastra, macar ardelean sa fie. La naiba, in Timisoara au ajuns sa comande olteni si moldoveni. Iar de PDL-isti imi este sila, nu ca de ceilalti nu-mi este, dar de astia a lui BASESCU imi vine sa vars cand ii vad. Nu se poate ca aceasta tara sa nu aibe parte decat de tapi si chiori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.