Autodeclaratul jucător profesionist de cazino, arestat pentru trafic de prostituate. Cum a...

Autodeclaratul jucător profesionist de cazino, arestat pentru trafic de prostituate. Cum a încercat să-i protejeze avocatul imaginea

4
DISTRIBUIȚI

Ultimul membru al grupării de traficanţi de persoane condusă de interlopul Cosmin Chifu, Scrob Sorin Vasile, a fost reţinut, astăzi, la mai bine de două luni de la primele descinderi făcute de poliţiştii de la „Crimă Organizată” sub coordonarea procurorului DIICOT . Acesta era căutat de anchetatori şi a preferat să vină la audieri singur, după ce a încercat să-şi piardă urma prin Oradea şi la Viena. Şi-a motivat întârzierea prezentării la audieri prin faptul că nu a avut timp să-şi strângă hainele.


Vă reamintim că membrii grupării racolau tinere pe care  ulterior le trimeau la „produs” în bordeluri din Europa. Scrob a racolat trei fete pe care le-a trimis la bordelul din Linz al unui alt membru al grupării. Monitorizarea anchetatorilor a scos la iveală că Scrob, care şi-a declarat ca meserie „jucător profesionist de cazino””, primea între 2.000 şi 3.000 euro pe lună de la fiecare fată exploatată. Când nu primea banii pe car-i dorea, acesta făcea presiuni pe motiv că nu-i ajung banii la cazino. Avocatul suspectului, Marin Bâlc, a încercat sub orice formă să nu-i fie fotografiat clientul care se afla sub escorta poliţiştilor pe stradă, ajungând până la a pune mapa în faţa obiectivului foto. Fără succes la fel ca şi în cazul apărării făcute pentru Scrob, care a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi asociere în grup infracţional organizat.

UPDATE Instanţa a decis arestarea suspectului pentru 29 de zile.

4 COMENTARII

  1. sa terminat cu besinile si figurile Audi A8,Audi A6,acum se plimba si Chifu si Scrob cu duba,cand erau afara nu le ajungeai la nas,dar stiti cum se spune?Destepti sunt in libertate FRAIERI la cusca(puscarie).bravo DIICOT.

  2. Asta isi facea veacul pe langa politia judeteana ,n-avea nici o treaba,manca la Dracula etc la fel ca si gruparea Torj.Alt loc de cazare mai bun pt curve n-au gasit ,doar pe Take Ionescu …Prostovanii prostovanilor

  3. parerea mea ca nu e chifu chiar atat de vinovat pe cat spun alti… dar na invidia unora, rau altora… poate ca a gresit , dar alti au gresit mai rau si nu le-a facut nimeni nimic… asa ca ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.