Mită electorală pedelistă- bidonul de apă plată lăsat pe preş

Mită electorală pedelistă- bidonul de apă plată lăsat pe preş

13
DISTRIBUIȚI

Timișorenii din cartierul Calea Girocului s-au trezit, ieri, cu cadouri pe preşul din faţa uşii, chiar dacă nu era nici Crăciunul, nici Paştele.


Au găsit câte un bidon de şase litri de apă plată, care avea agăţat de toartă un flyer al candidatului PD-L la Primăria Timişoara, Gheorghe Nodiţi, în care acesta îşi prezenta oferta electorală. PRESSALERT.ro a primit mai multe fotografii cu şpaga electorală. Blocurile unde au ajuns bidoanele de apă sunt chiar în apropierea unui cort al staff-ului de campanie al democrat-liberalului, care te îndeamnă de pe un fundal verde crud să votezi sănătos. Contactat, Gheorghe Nodiţi a negat orice legătură cu operaţiunea de împărţire a apei plate, afirmând că „probabil cei care au luat de pe stradă flyerele respective le-au folosit în scopul lor. Altfel nu-mi explic”.

13 COMENTARII

  1. ieri mere, azi apa… vad ca pdl-istilor astora chiar le e rusine de ei insine. Altfel cum si-ar renega originile in halul asta? Nu tu o punga de portocale ;;)

  2. Vai de capul lor!
    Astia cred ca sunt intr-adevar,bolnavi!
    De ce nu stau si ei de vorba cu oamenii!
    Sa le spuna ce doreau sa le mai ia,sau cum vor dori sa-i mai pedeapseasca pe romani ,daca vor fi alesi.

  3. Combinatia perfecta:apa plata si mere verzi. Dizenterie scrie alegatori.Or sa se inmulteasca wc-urile in Timisoara.
    Robu nu cumpara voturi,eventual Orza poate iese cu ceva la inaintare.

  4. Gluma-i glumă… dar…. eu personal n-aş folosi acea apă ,vă puteţi infesta,dacă e cu ceva în ea,chiar aveţi încredere să o consumaţi?N-o puneţi nici la flori că s-ar putea ofili,de băut nici vorbă…luaţi apă de la pompă, nu lăcomiţi la ceva pe care l-aţi primit pe gratis, poate să vă facă rău…Fiţi demni,români,nu vă pretaţi la chestii de genul ăsta.Cât despre alegeri faceţi fiecare ce vă dictează conştiinţa…dacă o aveţi,alegeţi pe alte criterii nu pe ŞPAGĂ,MITĂ sau cum s-o mai fi chemând.Deschideţi-vă mintea odată!

  5. Dle Bota, daca pe presul din fata apartamentului dvs o sa gasiti, maine, un flacon de distonocalm, alaturi de un pliant al dlui Raducanu Ion, o sa credeti ca UNPR-ul face campanie cu pastile?
    Haideti sa fim seriosi! Bine ca nu a atasat la sticla cu apa si un Jurnalul national…

  6. Ce stire penala…Dar pupincuristii lui Robu abia au asteptam sa le ridice cineva mingea la fileu…Mai bine dai mere decat sa stai ascuns pana la alegeri si sa vii sa te confrunti cu contracandidatii…Respect Orza, Noditi, Garboni, Randucanu si ceilalti. Daca Robu crede ca va castiga alegerile stand ascuns ca o cartita se inseala amarnic…

  7. Sincer nu inteleg de unde ati dedus dvs ca faza cu bidonul cu apa e facuta de pdl. Doar pentru ca avea un pliant al dr. Noditi? Putea sa-l puna oricine, nu? Faptul ca circula doar o singura fotografie cu „mita pdl” ar fi trebuit sa va trezeasca si asta semne de intrebare. Maine poate sa apara un pliant al dlui Robu, intr-o gramada mare de rahat. Daca va trimit si eu o poza, o sa scrieti ca Robu da mita electorala o gramada mare de rahat?

  8. Tu Lae Orbu cum poti sa fii atat de nesimtit? Tu realizezi ce rahat mananci?Cum poti sa vorbesti asa despre un om care are probleme de sanatate?Cum poti sa jignesti cu asemenea nerusinare lingau de nimic?

  9. Criss: Nesimtiti sunteti voi care in loc sa-l lasati pe om sa se refaca incet, in ani de zile asa cum recomanda toti specialistii neimplicati politic, il tarati in campanie de frica sa nu va pierdeti avantajele. Ce e asa de greu de inteles ca Timisoara nu vrea un bolnav in fruntea orasului? Omul e bolnav, ne pare rau de el dar daca-l alegem primar riscam ca aceasta decizie sa-i fie fatala! Cineva, acolo sus iubeste Timisoara si o va apara de nemernicii din spatele robului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.