Nicolae Robu a ieşit din spital după operaţia pe cord deschis. Vezi...

Nicolae Robu a ieşit din spital după operaţia pe cord deschis. Vezi ce a declarat

5
DISTRIBUIȚI

Candidatul USL Timiş la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a fost externat astăzi de la Institutul de Cardiologie din Timişoara, după ce în data de 24 mai a suferit un cvadruplu by – pass. În ciuda speculaţiilor cum că liberalul ar fi o legumă, Robu a ieşit pe picioarele lui din spital.


La poartă, din maşina care l-a transportat acasă, acesta a anunţat că „de zilele următoare voi intra din nou în programul normal de campanie. Aş putea să vorbesc mai multe cu dumneavoastră, însă mi s- recomandat să fac delcraţii scurte”. Întrucât nu are nicio intenţie de a se retrage din cursa pentru primărie, Robu le-a mulţumit public tuturor celor care i-au urat să îşi revină cât mai curând şi s-a arătat fericit de capitalul de simpatie pe care i l-a adus situţia medicală. În ciuda faptului că a ieşit pe picioarele sale şi a vorbit coerent, pe toată durata declaraţiilor privirea lui Robu a fost cea a unui om pierdut care zâmbea oarecum forţat.

5 COMENTARII

  1. Omul are ambitia sa isi duca treaba pana la capat! Din moment ce medicul care l-a operat sustine ca poate participa la cursa electorala fara nici o problema inseamna ca asa si e! Oricum observ ca exista o sumedenie de rautaciosi fara „Dr.” pe diploma care tin mortis sa bage strambe

  2. pentru Alinelu şi alţi „deştepţi”:
    ai fost operat la inimă,vreodată? Dacă nu ai fost,află că aceste intervenţii chiar te moaie rău de tot.În cazul d-lui prof Robu,cred că dl dr.Gaşpar,glumeţ cum îl ştiu,ca să facă o glumă ,l-a asigurat pe pacient că poate să se screamăîn continuare ,în campanie-dacă chiar vrea.Dar campanie nici vorbă să mai facă, eventual în scris,adică ne va scrie vreo 2 scrisori prin ziarele locale.
    Ştii cei recomand eu d-lui Robu? Moşule,du-te relexeazăte ,bucură-te că mai trăieşti,mare grijă cu colesterolul(adică mai puţine chiolhane); fiind cine eşti ai avut noroc şi te-au despicat bine domnii de la Pădurea verde.Altfel..erai în campanie pe la Sf Petru.

  3. @justitiarului portocaliu-fix: Faptul ca iti dai atata osteneala in a-l ‘desfiinta’ pe Robu, denota ingrijorarea ca tot la coada listei electorale sunteti, si veti ramane. Si inca ceva: mai du-te pe la scoala si invata gramatica, ortografie si nu in ultimul rand sa vorbesti, sa te porti. Ei, am uitat, sa te porti inveti in primii 7 ani de viata si se numesc pe la noi, prin Banat, cei-7-ani-de-acasa.

  4. Dnul Robu se simte deja mult mai bine si cu sigurantza se va recupera in totalitate. Este un om serios si responsabil si cu sigurantza isi va face treaba extrem de bine ca primar ! Nu trebuie sa fim negativisti. Trebuie sa ii acordam omului o sansa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.