Ostaficiuc a fugit de confruntarea directă cu contracandidaţii săi

Ostaficiuc a fugit de confruntarea directă cu contracandidaţii săi

13
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Constantin Ostaficiuc a refuzat să se întâlnească, în direct,  la televizor cu contracandidaţii săi pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Aşa cum face de ani de zile, cel supranumit „Brandul” nu s-a riscat să apară într-o confruntare, în această seară, chiar dacă la emisiunea organizată de Digi 24, în Piaţa Operei din Timişoara, nu erau secţiuni de întrebări între candidaţi sau probe surpriză.


Scaunul său a rămas în permanenţă gol, celelalte fiind ocupate de ţărănistul Marius Cârceie, udemeristul Ferenc Halasz şi uselistul Titu Bojin. La confruntarea între candidaţii la funcţia de primar al Timişoarei au fost prezenţi independentul Ioan Gârboni, pedelistul Gheorghe Nodiţi, ţărănistul Adrian Orza şi uneperistul Ion Răducanu. Candidatul USL Nicolae Robu a lipsit, dar galeria numeroasă a încercat să acopere golul, scandând într-una numele celui care se reface după operaţia pe cord.

13 COMENTARII

  1. Acest lucru spune tot! Acest om este un las! Acum avea ocazia sa spuna direct ce vrea. Si asa nu inteleg, cum un om lipsit de caracter mai candideaza… Ce a facut el , faceau si altii, si poate mai bine; romani treziti-va!

  2. Ce stire de 2 bani…A fugit Ostaficiuc…Pai pentru ce sa se duca ? Sa vina taranii aia de la USL si sa huiduie ??? Asa cum au facut la confruntarea candidatilor pentru primar ??? Ostaficiuc castiga cu peste 50% din voturi…Mai bine il aduceau pe Robu in perfuzii la confruntare sa spuna ce vrea sa faca daca ajunge primar…Ca asa a spus si in 2008 cand l-am facut senator si nu a facut nimic din ce a promis…Eu votez cu Garboni si in felul asta nici nu o sa latrati pe-aici ca-s omul lui Orza sau a lui Noditi sau Raducanu…Sunt doar un simplu cetatean care s-a saturat si scarbit de toti…

  3. ROBU SÎNTEM NOI au scandat isteric, deavalma, băieți cu ceafa lată, profesoare ofilite, studenți cu viză de flotant și agitatori in costume de cioclu… O mulțime de bolnavi, deci !

  4. PROSTEALA COMUNISTA

    LICHEAUA ACEASTA DE SUPERROBU, CHIAR NU VEDE CA SI DUMNEZEU I-A DAT O PALMA ?
    SECURISTII IL AU IN ATE, S-AU ESTE PREA DATOR?
    CE LICHELE(CANDIDATI) AVEM LA PRIMARIA TIMISOAREI:
    ROBU- POLITRUC RESAPAT
    ORZA- PURADELUL LUI CIUHANDU
    NODITI- TURNATOR ORDINAR.
    TIMISORENI, VRETI SA VEDETI CU ADEVARAT CINE SUNT LICHELE ACESTEA ORDINARE SI DUPA ACEEA LA PUSCARIE CU EI?
    ATUNCI, FITI DEMNI SI VOTATI PP-DD !

  5. Dar Robu, daca e atat de viteaz si se reface ca voinicul din poveste, iese la nici o saptamana din spital dupa o operatie pe inima, isi provoaca la 60 de ani contracandidatii mai tineri la o alergare in doi, arata proaspat ca un boboc de floare si in forma asa cum a fost mereu si cum il stie toata lumea (asa zice el), de ce a fugit mereu si fuge in continuare de o confruntare directa cu contracandidatii sai ? Ii sfideaza? Joaca in alta „divizie”? Cu cine ar fi ono0rat el sa se confrunte? Poate cu Obama !Sa-i fie rusine.In seara asta si-a mai tras singur lo palma.Sustinarii lui doar din PNL, au facut circ la confruntare si pentru gestul lor au fost huiduiti de cei din piata. Inclusiv de doi dintre candidati : Ion Raducanu si Coriolan Garboni, acesta facand o remarca ce a primit aplauze : „Dupa cum stiti, exista o opera intitulata chiar „Fantoma de la Opera”.Noi aici ne luptam nu cu un candidat ci cu fantoma lui Robu”.Acum trebuia sa arate cat este de viteaz si sa se prezinte la confruntare. Si asa, sondajele platite lui Dancu de USL cu 53.000 de euro il dadeau castigator, chiar daca el e crampotit pe piept, arata ca o fantoma si la confruntare era tot pe post de fantoma. Eu ca cetatean al acestui oras, nu votez o fantoma. Asa ca, lasati-l in pace pe Ostaficiuc si ocupati-va de fantoma voastra.

  6. Asta a fost mereu, o jigodie care a patronat toate jafurile facute de acolitii sai( POPOVICIU,TRICA de la CFR si altii.Macar de-ar avea timisorenii minte sa nu-l mai voteze in veci.

  7. CINE,CINE,CINE,CINE,CINE,CINE,ESTE OFTAFICIUC ??????
    RASPUNS : UN NIMENI,NIMENI,CARE NU NUMAI CA NU A FACUT NIMIC,DAR NIMIC PENTRU ACEST JUDET, CE ESTE CEL MAI GRAV ESTE CA , CADIDEAZA DIN NOU CAND EL ESTE PENAL , PENAL,SI A FURAT CAT CUPRINDE DE LA OAMENII ACESTUI JUDET.
    CONCLUZIE :
    FRATILOR UN VIITOR „PENAL” (OSTAFICIUC) VREA DIN NOU ???? DA-TII REJECT,EJECT SAU MAI PE ROMANESTE HAI DETI SA VOTAM :USL SINGURII CARE POT FACE CEVA PENTRU ACEASTA TARA,PENTRU TIMIS.

  8. Jefuitorul asta de OSTAFICIUC e intr-o situatie permanenta de conflict de interese cu insasi notiunea de candidat intr-o functie publica????!!!!!….. UN PENAL si UN NENOROCIT care n-a avut si nici nu va avea vreo legatura cu interesele acestei urbe sau comunitatii acestui oras. Acest trio formidabil,, OSTAFICIUC- CIUHANDU- si acea vipera din primarie , respectiv domnul secretar al primariei IOAN COJOCARI ar trebui sa devina istorie…. Mi-ar place sa constat ca aceasta comunitate va vota in consecinta atunci cand se vor prezenta la vot…

  9. Ostaficiuc este de 16 ani în fruntea bucatelor din Timiş: 4 la Prefectură (Prefăcătorie) şi 12 la CJT (ca vice sau pres, dar neapărat responsabil de investitii şi achiziţii publice, că doar de aici vine parandărătul, nu de la creşteri de salarii la angajaţii CJT!).
    Ca să puteţi compara ce măreţe realizări a avut el, mergeţi doar până în Arad sau în Caraş, unde mânari de judeţ (doar 4 ani!) au fost tot portocalaci ca el, să vedeţi ce drumuri au ăia, ce proiecte vizibile, nu doar studii de fezabilitate, proiecte tehnice şi dd-uri ca la TIMIŞ!
    Şi cum dracului vreţi să apară pe sticlă, şi încă şi în direct, fără armata de postaci alături ?!? Dacă se trezeşte vorbind vreun şef de-al lui pe linie de…armă să-l întrebe de Ornella Design, de Surduc (prietenii ştiu de ce!), sau – Doamne fereşte! – tocmai de protecţia copilului!?! Că se zice că fugeau zilele astea nişte valize pe drumul Sinersigului, mai ceva ca valiza lui Gigi Becalli pe drumul Feleacului…:))

  10. @Connaisseur : tu cred ca suferi cu capu sau esti lingau USL, cum draqu sa zici ca in Caras au facut ceva ? Tu ai circulat pe o sosea din Caras incat sa comentezi. La noi in judet ii ca dupa bombardament. Doar E70 ce arata mai bine, sa nu zic ca tronsonu Domasnea – Herculane a fost facut in timp dublu decat orice drum din Timis. Ai urcat in ultimii ani pe Muntele Mic sa vezi in ce hal fara de hal arata drumul ? Pai asa iti atragi tu turisti in judet ? Tot la noi in Caras se darama centurile la doar cateva luni de la inaugurare (vezi Caransebes si Domansnea). Tot la noi se fac 2 sensuri giratorii la intrarea/iesirea de pe centura, ca deh … nu ar face si ei un ban in plus ? Pai daca voi nu sunteti, in Timis, multumiti de Ostaficiuc, va doresc un presedinte de CJ ca Frunzaverde. Asta chiar a avut multe realizari … sau nu 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.