Pedelistul Anculia încearcă ieşirea din arest pe motiv de CEDO

Pedelistul Anculia încearcă ieşirea din arest pe motiv de CEDO

5
DISTRIBUIȚI

Şeful APIA Caraş Severin, pedelistul Romică Anculia, a ajuns, astăzi, din nouz în faţa Curţii de Apel Timişoara care a judecat recursul acestuia la respingerea cererii de punere în libertate sub control judiciar. Anculia este acuzat de DNA că a pus la cale un mecanism de fraudare a fonduriloe europene pentru refacerea pajiştilor din Caraş Severin împreună cu patronul unei firme din Lugoj şi mai mulţi primari.


Apărătorul lui Anculia, avocatul Sergiu Stănilă a cerut instanţei punerea în libertate a clientului său pe motiv că „singurele probe, dacă le putem spune aşa pentu că nu am discutat despre legalitatea obţinerii acestora, sunt înregistrări audio şi ambinetale, care sunt în depozitarea DNA. Cum ar putea petentul Anculia să le distrugă. Nu ar avea ce martori să influenţeze”. De asemenea, apărătorul a invocat mai multe decizii ale CEDO în încercarea de a obţine punerea în libertate a directorului APIA. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursului susţinând că martorii din acest dosar nu au fost audiaţi şi există pericolul influenţării acestora. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

5 COMENTARII

  1. Ce tot vrea derbedeul asta?O lume intreaga stie ca de pe vremea cand era primar la Teregova escrocul se tinea numai de furaciuni.Pentru tot ce a facut merita 1000 de ani de puscarie.

  2. Suget ii puxx lu’ „derbedeu” .. Hai plimbati ursu idiotii dracu.. Stiti voi multe?? Habar nu aveti pe ce lume traiti si nu aveti nimic in creier.. Fuxx-n gura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.