Robu pregăteşte mazilirea secretarului Ioan Cojocari. Cum a recţionat „nea Jean”

Robu pregăteşte mazilirea secretarului Ioan Cojocari. Cum a recţionat „nea Jean”

8
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, cunoscut şi ca „nea Jean”, este printre şefii din administraţia locală de care Nicolae Robu vrea să scape dacă va ajunge în locul lui Ciuhandu. Uselistul a susţinut că „nu am nici un fel de problemă cu  angajaţii din primărie, ci cu o parte dintre şefi. Sunt câteva criterii pe care trebuie să le îndeplinească – harnic, corect, cinstit şi să aibă respect pentru cetăţean. Dacă le îndeplinesc, nu am nici  o problemă, dar sunt o serie de şefi actuali din primărie care nu îndeplinesc nici una dintre cerinţe”.


În cazul secretarului Ioan Cojocari, Robu a spus, după ce a încercat să evite subiectul, că „mi s-au plâns mulţiu cetăţeni  şi nu am auzit lucruri tocmai bune”.

Aflat n concediu până luni, secretarul Ioan Cojocari a comentat că ” nu comentez. Eu sunt funcţionar public şi am câştigat un concurs. Şi zic că suntem într-un stat democratic, unde legile se respectă. Ca funcţionar public am o lege după care funcţionez. Şi Ciuhandu când a venit la primărie a vrut să mă schimbe. Nu-mi bat capul. De luni mă întorc la lucru ca să pregătesc alegerile”.

8 COMENTARII

  1. Nea Jane…daca Robu ajunge primar poti sa fii convins ca nici pretenarii tai de la ora 2 si un sfert nu te mai pot ajuta. Asta fiindca ei deja sunt in plin proces de schimbare…

  2. A tras cu dintii sa nu se deschida terase in unirii doar pentru a-si proteja barul din mall si bastionul prietenului sau. Primaria pierde o gramada de bani, dar ce- intereseaza pe cojocari acest aspect…zero. Rusinea orasului timisoara.

  3. Majoritatea celor care candideaza la functia de primar, nu numai in Timisoara,ci in intreg judetul, nu se gandesc la lucruri mai importante pe care le-ar putea face ci la schimbarea angajatilor primariilor.Pai, tovarasii ar trebui sa se gandeasca la faptul ca functionarii publici din primarii au ocupat posturile prin concurs.Ca sa dai un functionar public afara, fie el functionar public de conducere sau de executie, trebuie ca acesta sa fi incalcat statutul.Si nici atunci nu poate fi imediat demis, pentru ca exista alte sanctiuni, mai mici, care se aplica functie de gravitatea faptei comise.In cazul savarsirii unei fapte penale, un fuctionar poate fi demis doar in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile.Pe parcursul urmaririi penale raportul de serviciu doar se suspenda.Si daca nu va fi gasit vinovat, primarul trebuie sa-i plateasca salariul, inclusiv pe durata suspendarii raportului de serviciu.Deci…..atentie tov.viitori primari!

  4. Robu are cateva treburi importante deca ajunge primar, Cojocari, Cojan, Spataru. Ei sunt ciuma primariei, in frunte bineinteles cu barbos. Toata piele si relatiile sunt aduse ce acesti 4.
    Votul meu e la Robu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.